Cele mai in/comode anticonceptionale

•  
    rae
    • 44 mesaje
    18 Ian 2011, 17:48
    0 0

Care-s cele mai comode AC-uri pentru voi? Eu am cam trecut prin toate si m-am oprit la inel.

Pot sa spun totusi care au fost cele mai incomode: diagragma, prezervativul si spermicidele.

Daca mai stiti si alte contraceptive care v-au deranjat sau care v-au multumit insirati-le pls.

•  
    • 15 mesaje
    19 Ian 2011, 15:06
    0 0
    Cred ca cel mai incomod mi s-a parut diafragma ca mi-a provocat rani. Inel inca n-am incercat, sper totusi sa reusesc sa scap de Diane ca si alea au fost la fel de incomode ca si diafragma intr-ale efectelor secundare. Fara rani ce-i drept dar cu multe inconveniente.
  •  
    • 15 mesaje
    19 Ian 2011, 15:06
    0 0
    Cred ca cel mai incomod mi s-a parut diafragma ca mi-a provocat rani. Inel inca n-am incercat, sper totusi sa reusesc sa scap de Diane ca si alea au fost la fel de incomode ca si diafragma intr-ale efectelor secundare. Fara rani ce-i drept dar cu multe inconveniente.
  •  
    • 267 mesaje
    22 Ian 2011, 22:43
    0 0
    care e treaba cu acest inel??e sigur??as vrea si eu sa incerc dar am dubiii
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    23 Ian 2011, 01:10
    0 0
    eficienta este de 99% ceea ce e foarte bine, avand in vedere ca prezervativul are 98%
    medicul iti poate explica tot ce vrei sa stii despre el, noi putem doar sa-ti spunem cum ne simtim cu el.
  •  
    • 15 mesaje
    23 Ian 2011, 03:00
    0 0
    si eu o sa incerc inelul curand, cand ma duc la medic ii cer reteta.
    am gasit pe net multe informatii despre el si majoritatea care l-au incercat nu s-au plans de ceva.
  •  
    • 6 mesaje
    26 Ian 2011, 05:57
    0 0
    pai nu prea ai de ce sa te plangi sincer....
    fata de diafragma este de 100x mai sigur si mai ales mai comod.
    dianele au o concentratie asa de mare de hormoni incat nu stiu daca le suporta vreo persoana cu adevarat.
  •  
    • 64 mesaje
    29 Ian 2011, 23:50
    0 0
    Si eu tot cu inelul sunt.
    Cele mai incomode au fost prezervativele si in relatiile stabile-pilulele.
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    7 Feb 2011, 03:21
    0 0
    mih.andra said:
    pai nu prea ai de ce sa te plangi sincer....
    fata de diafragma este de 100x mai sigur si mai ales mai comod.
    dianele au o concentratie asa de mare de hormoni incat nu stiu daca le suporta vreo persoana cu adevarat.

dianele sunt de fapt indicate doar in chisturile ovariene nu ca si contraceptive ca intr-adevar au doza foarte mare de hormoni.

eu una am avut greturi de la ele, nici acum nu stiu ce-a fost in capul meu sa le iau fara analize facute in prealabil.

•  
    • 12 mesaje
    1 Mar 2011, 01:42
    0 0
    Deci pilulele vi se par incomode? Din ce cauza? Ca trebuie luate la ora fixa sau pentru ca au doza mare de hormoni?
    Doza mare de hormoni nu te protejeaza mai bine? Si nu te ajuta mai repede in problemele menstruatiilor neregulate?
  •  
    • 64 mesaje
    4 Mar 2011, 23:42
    0 0
    si si.
    iar o doza mai mare de hormoni nu te protejeaza mai bine ci-ti da mai degraba mai multe batai pe cap.
    de ajutat, te ajuta orice metoda combinata, stai linistita.
    si referitor la pilule, cred ca este tare incomod sa stai cu grija 7 zile si cu protectie suplimentara in cazul in care ai uitat o pilula.
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    14 Mar 2011, 02:48
    0 0
    Veraa, cam toate contraceptivele combinate te ajuta la fel in problema unei menstruatii neregulate, asa ca de ce sa te umfli cu doze mari cand poti sa iei dozele cele mai mici de hormoni ca sa-ti rezolva aceeasi problema?
  •  
    • 12 mesaje
    21 Mar 2011, 00:46
    0 0
    rae said:
    Veraa, cam toate contraceptivele combinate te ajuta la fel in problema unei menstruatii neregulate, asa ca de ce sa te umfli cu doze mari cand poti sa iei dozele cele mai mici de hormoni ca sa-ti rezolva aceeasi problema?

Da, corect.

allysa, inelul regleaza din prima luna menstruatia? Si durerile dispar de tot sau doar mai scad?

•  
    • 64 mesaje
    21 Mar 2011, 01:05
    0 0
    Veraa said:
    rae said:

Da, corect.

allysa, inelul regleaza din prima luna menstruatia? Si durerile dispar de tot sau doar mai scad?

eu am trecut de la pastile direct la inel asa ca o aveam deja regulata.

am o prietena care il foloseste de 3 luni, o intreb pe ea daca vrei si-ti zic.

ps: cand mergi la ginecolog sa nu uiti sa-i specifici ce vrei si sa intrebi daca ti se potriveste.

din pacate multi dintre ei inca nu-s pusi la punct cu metodele astea mai noi. eu am fost cu prietena mea si medicul respectiv nu stia prea multe despre inel, ceea ce e foarte pacat.

•  
    • 49 mesaje
    21 Mar 2011, 19:53
    0 0
    Veraa said:
    Deci pilulele vi se par incomode? Din ce cauza? Ca trebuie luate la ora fixa sau pentru ca au doza mare de hormoni?
    Doza mare de hormoni nu te protejeaza mai bine? Si nu te ajuta mai repede in problemele menstruatiilor neregulate?

1 la mana mi-e rau de la ele de nu mai pot si mai am 16 pastile pana sa termin a2a folie (Yasmin)

2 la mana se poate intampla sa pleci pe undeva si sa nu ai pastilele la tine

eu le-am luat la sfatul medicului pt a-mi regla diverse probleme "pe jos" dar vad ca mi-e din ce in ce mai rau de la ele plus ca nu e de joaca, sunt hormoni la mijloc. Multa bafta!