daca stiti ceva ajutati-ma

•  
    • 6 mesaje
    17 Ian 2011, 22:40
    0 0

buna!am 18 ani si de vreo 2 zile am descoperit ca am un nodul sub bratz care ma doare foarte tare!l-am descoperit abia cand a inceput sa ma deranjeze!!!!daca atzi avut contactati-ma va rog:)

•  
    • 58 mesaje
    18 Ian 2011, 11:40
    0 0

stiu eu ceva ...

MERGI DE URGENTA LA UN CONTROL  !!!!! MEDICAL

•  
    • 3741 mesaje
    18 Ian 2011, 12:29
    0 0
    Mergi neaparat la doctor, dar nu cu sufletul cat un purice.
    Si pe mine ma dor ingrozitor sanii si imi mai apareau noduli mici la subrat, dar numai inainte de menstruatie.

Nodulii si chisturile se pot trata! Du-te la doctor.
  •  
    • 6 mesaje
    18 Ian 2011, 17:23
    0 0
    multumesc mult pt sfaturi!!din pacate mie mi-o aparut dupa o sapt si dupa menstruatie si cand a aparut nu mai dispare si ma doare tot mai tare....o sa merg la un control joi!imi este cam groaza
  •  
    • 735 mesaje
    18 Ian 2011, 17:44
    0 0
    Eu zic sa te duci mai repede. Daca este chiar la nivelul axilei (adica sub brat) si doare din ce in ce mai tare, s-ar putea sa fie vorba de o infectie locala a glandei sudoripare, numita hidrosadenita.
  •  
    rae
    • 44 mesaje
    18 Ian 2011, 17:50
    0 0
    de obicei apar din cauza antiperspirantelor. nodulii nu sunt neaparat ceva rau.
    eu ii las sa se retraga, imi apar si-n zona inghinala din cauza transpiratiei si a epilatului (mai ales daca folosesti lama de ras).
    oricum, medicul ar trebui sa-ti spuna mai multe.
  •  
    • 10 mesaje
    19 Ian 2011, 16:23
    0 0
    andrada2408 said:
    multumesc mult pt sfaturi!!din pacate mie mi-o aparut dupa o sapt si dupa menstruatie si cand a aparut nu mai dispare si ma doare tot mai tare....o sa merg la un control joi!imi este cam groaza

hei nu te ingrijora,du-te la medic sa te asiguri ca nu e ceva grav.sa stii ca nodulii la sani pot aparea din numeroase motive...

•  
    • 6 mesaje
    19 Ian 2011, 19:43
    0 0
    maine o sa merg la un control...tot acolo ma gandesc...am citit pe net diferite cazuri ...aaa si am uitat sa specific ca de cateva luni bune ma doare sanul drept tot pe partea aceea am si acel nodul care ba se vede ba doar se simte dar continua sa ma doar...si inca ceva ce mi s-a parut important bunica mea a fost operata de cancer la san!

sincer ma gandesc ca nu poate fi ceva foarte grav dar nu pot sa nu ma gandesc si la posibilitatea asta!

o sa va raspund maine dupa ce vad rezultatele pt cei care au aceasi problema
  •  
    • 1889 mesaje
    21 Ian 2011, 20:43
    0 0
    La virsta ta s-ar putea sa fie doar o dereglare hormonala. In general daca era vorba de "altceva" atunci nodulii nu sint durerosi si sint aderenti la piele. Se mai poate din cauza antiperspirantelor. Du-te la doctor pentru linistea ta dar nu e nimic grav, garantez 90%
  •  
    • 6 mesaje
    22 Ian 2011, 10:59
    0 0
    am fost ieri la un ecograf sa vedem despre ce este vorba si se pare ca mi s-au inflamat mai multi ganglioni din cauza epilatului cu lama....mi-a dat un tratament cu antibiotice si asteptam rezultatul daca nu trece probabil va fi nevoie intervenit chirurgical...ceea ce este bine este faptul ca am fost akum la medic si nu am mai stat pentru ca atunci era mai grav din spusele doctoritei....Va multumesc pt sfaturi!