daca stiti ceva ajutati-ma
-
0 0
buna!am 18 ani si de vreo 2 zile am descoperit ca am un nodul sub bratz care ma doare foarte tare!l-am descoperit abia cand a inceput sa ma deranjeze!!!!daca atzi avut contactati-ma va rog:)
-
andrada2408 said:
multumesc mult pt sfaturi!!din pacate mie mi-o aparut dupa o sapt si dupa menstruatie si cand a aparut nu mai dispare si ma doare tot mai tare....o sa merg la un control joi!imi este cam groaza
hei nu te ingrijora,du-te la medic sa te asiguri ca nu e ceva grav.sa stii ca nodulii la sani pot aparea din numeroase motive...
-
maine o sa merg la un control...tot acolo ma gandesc...am citit pe net diferite cazuri ...aaa si am uitat sa specific ca de cateva luni bune ma doare sanul drept tot pe partea aceea am si acel nodul care ba se vede ba doar se simte dar continua sa ma doar...si inca ceva ce mi s-a parut important bunica mea a fost operata de cancer la san!
sincer ma gandesc ca nu poate fi ceva foarte grav dar nu pot sa nu ma gandesc si la posibilitatea asta!
o sa va raspund maine dupa ce vad rezultatele pt cei care au aceasi problema -
am fost ieri la un ecograf sa vedem despre ce este vorba si se pare ca mi s-au inflamat mai multi ganglioni din cauza epilatului cu lama....mi-a dat un tratament cu antibiotice si asteptam rezultatul daca nu trece probabil va fi nevoie intervenit chirurgical...ceea ce este bine este faptul ca am fost akum la medic si nu am mai stat pentru ca atunci era mai grav din spusele doctoritei....Va multumesc pt sfaturi!