Problema !

•  
    • 4 mesaje
    16 Ian 2011, 14:19
    0 0

Buna`,  in primu rand imi cer scuze daca nu am postat unde trebe , dar sunt nou aici si stiti cum e.

Acum sa va spun si care e problema mea , prin decembrie m`a anuntzat fosta  prietena ca a  avut nu  stiu ce fel de scurgeri , de la o bactierie si ca am si  eu bacteria aia ,  am ingalbenit tot cand am auzit , dar ea a spus ca nu e mare problema ca la mine nu se manifesta dor o sa o dat mai deperte la urmatoarele pertenere ! Ea a fost la ginecolog si i`a dat un tratament cu pastile (Nizoral) si un unguent (clotrimazol ) pe care a zis sa le folosesc si eu ...  inca stau in dubi , nu stiou ce sa fac... mi`e frica si de doctor..si nici nash vrea sa afle ai mei  asa ca va rog..care a mai trecut prin asta sa`mi eda un sfat sau o parere nash vrea sa fac vreo alergie sau ceva urat de la medicamente !

Va multumesc !

•  
    • 962 mesaje
    16 Ian 2011, 15:22
    0 0
    mergi la medic
  •  
    • 4 mesaje
    16 Ian 2011, 16:50
    0 0
    ce fel de medic...???
  •  
    • 1889 mesaje
    16 Ian 2011, 17:06
    0 0
    Ginecolog )! Urolog, desteptule!
  •  
    • 1889 mesaje
    16 Ian 2011, 17:11
    0 0
    Sau dermatovenerolog, dupa caz! Daca ai probleme la urinare cu scurgeri verzui dimineata, ai rupt-o in fericire: se cheama ca ai blenoragie. Daca iti mai apare si la "dinsa" o "buba" ai pus-o la modul artistic: ai sifilis (dar asta apare mai tirziu). Asa ca, da-i inainte, fara protectie!!!!
  •  
    • 4 mesaje
    16 Ian 2011, 20:25
    0 0
    nam nici un fel de mancarimi usturimi sau dinalea
  •  
    • 15 mesaje
    16 Ian 2011, 23:07
    0 0
    stai linistit, dupa medicamente e posibil sa fie candidoza.
    dar tot trebuie sa mergi la doctor pentru ca se poate agrava daca o lasi netratata
  •  
    • 19 mesaje
    17 Ian 2011, 19:49
    0 0
    dute la UROLOG si nu iti fa atatea scenarii ca te bagi mai mult in sperieti. Poate ca mai mult faci tu din tantar armasar. Orice o fi se poate trata...nu sta asa...ca numai iti amaresti viata. Si sa iti fie o lectie de viata ceea ce faci...de acum inainte sa ai grija sa iti pui caciulita
  •  
    • 4 mesaje
    17 Ian 2011, 23:17
    0 0
    va multumesc de sfaturi si de linistire ..noh... era fosta mea...dupa 8 luni...pana mea... mergea si fara
  •  
    • 10 mesaje
    19 Ian 2011, 16:25
    0 0

hai anunta-ne ce ai facut ...