Fibromul
-
0 0Cum se poate scapa pe cale naturala de fibroame, fara a se ajunge la operatie?
-
buna. sper sa iti raspund la intrebarea ta..dn proprie experienta. Pina in prezent nu exista nici un tratement de eliminare a firbomului cu exceptia operatiei. nici un medicament nu poate elimina fibromul. si eum confrunt cu asa ceva...iar pentru a tine sub "observatie" am recurs latratementul homeopat, care, in cazul meu, a dat rezultate pina acum.
-
Draga Julieta,in aceasta afeciune sunt importante urmatoarele lucruri:
1. daca ai singerare menstruala prelungita si intensa,hemoragii intermenstruale.Acestea vor duce la anemie .Aici se mai pune si o alta problema:sa nu fie un cancer de col uterin sau o tumoare ovariana sau un cancer de uter.Trebuie investigat .
2. conteaza marimea fibromului.Daca e prea mare poate da constipatie,urinari dese cu cantitate mica de urina,sterilitate,inflamatii,etc.In acest caz se impune operatia.
3. un alt lucru important este daca esti in premenopauza sau la menopauza.Pentru fibroamele mici cu anomalii de menstruatie in premenopauza se poate face tratament cu analogi de Gn-RH si anume ZOLADEX DEPOT dar numai dupa investigatii si la recomandarea medicului.
Daca esti la menopauza sau daca nu se mai impune pastrarea uterului se face histerectomie. -
Am o prietena care se confrunta cu aceeasi problema si a refuzat sa se opereze.O stagnare a dezvoltarii fibromului a obtinut-o folosind produse naturale bazate in principal pe aloe vera.Ea a urmat o schema de tratament recomandata de un medic de la Forever Living Products.Dupa 2 luni de tratament,la ecografie el era cu 12 mm mai mic.Nu sunt distributor dar stiu ca aceasta firma are sediu la P-ta Aviatorilor.Sper sa reusesti sa rezolvi problema pe aceasta cale.Multa sanatate si D-zeu sa-ti ajute.