Forum Psihologie - Psihologii raspund online

•  
    • 16 mesaje
    13 Ian 2011, 10:28
    0 0

http://psihologie.forums-free.com/

•  
    • 7 mesaje
    6 Mar 2011, 18:26
    0 0
    Buna ziua!
    Am o mare rugaminte la dumneavoastra,nu stiu ce sa facSunt indragostita de un baiat care ma vede doar ca pe o amica.Cand ne-am cunoscut ne cunoscusem pentru o relatie dar la un moment dat el s-a retras spunand ca nu vrea sa ma raneasca si sa ramanem amici.Eu tot sper ca se va razgandi fiindca este tot ceea ce mi-am dorit
  •  
    • 363 mesaje
    10 Apr 2011, 13:42
    0 0
    Alinutza de ce nu-i spui ce simti pentru el?
  •  
    • 211 mesaje
    10 Apr 2011, 19:41
    0 0
    nu cred in dragoste....poate ca exista doar o pasiune la inceput
  •  
    • 1 mesaje
    17 Oct 2011, 22:12
    0 0

Workshop dezvoltare personala.

Nu ar trebui sa simt...

Ti se intampla si tie sa devii tensionat sau ingrijorat atunci cand nu esti sincer fata de tine in privinta a ceea ce simti ?
    Este ca atunci cand exista o oala plina cu apa, clocotind si iti consumi mare parte din energie incercand sa mentii capacul deasupra.
    Poate tu incerci sa negi sau sa fugi de propriile trairi. Cum este pentru tine?

Cand a fost ultima data cand te-a deranjat ceea ce simteai?

Zilele trecute sau poate astazi, ce nu a trebuit sa simti?

Te invitam sa tragi aer in piept si sa iti acorzi momentele tale de sinceritate si in cadrul atelierului

Nu ar trebui sa simt...

Ce poti obtine:
    - constientizarea emotiilor, sentimentelor trecute sub tacere
    - identificarea mesajelor transmise de modelele parentale din copilarile devenite parte din inconstient
    - reevaluarea si redeciderea unora dintre credintele daunatoare in prezent, care sunt cheltuitoare de energie

Suntem Irina-Catalina Marin si Cristina Birzoiu, psihoterapeuti sub supervizare in cadrul Asociatiei de Psihodrama Clasica Moreniana si in curs de formare in Analiza tranzactionala.

Data atelierului: 22 Octombrie, 09.30- 12.30
    Taxa: 60 Ron
    Inscrierile se fac la, 0724966754 Cristina Birzoiu, 0744440178 Irina-Catalina Marin sau
    contact@psihocalatorie.ro, atelierdepsihodrama@gmail.com
    Site-ul nostru: www.psihocalatorie.ro

Irina si Cristina