FIV fara ......spermatozoizi

•  
    • 86 mesaje
    12 Ian 2011, 12:59
    0 0

Buna ziua tuturor , 

Cu dosarul medical in brate , cu toate analizele facute si cu plinul la masina am plecat catre Debrecen la clinica Kaali  pentru inceperea procedurilor de fertilizare in vitro. 

Stiam din tara ca spermograma sotului nu este deloc buna  ( numar foarte mic de spermatozoizi, iar mobilitatea si viabilitatea nedeterminata din cauza lipsei acestora). La clinica am repetat inca o spermograma si am gasit ..........2 spermatozoizi viabili ....atat. 

Ni s-a recomantat sa facem un tratament de 3 luni cu FER 14 si branca ursului . ca dupa aceea sa repetam analiza sa vedem daca este vreo sansa de fertilizare. 

Intrebarea mea este daca a luat cineva acest tratament si care sunt sansele de reusita. De donator nu poate fi vorba. 

Multumesc. 

•  
    • 71 mesaje
    17 Ian 2011, 23:06
    0 0

Buna seara Danau

Te-am gasit si pe mami.ro si ti-am scris ce am gasit  eu............. pt sotul tau......poate il ajuta.

Noi am inceput la o clinica de fertilizare analizele, si in  martie avem urmatoarea programare. D-nul doctor a zis ca sigur facem in vitro, sa nu mai pierdem timpul....eu am o trompa infundata si deja incercam de 4 ani, fara nici un rezultat ( inclusiv 5 luni de stimulare ovariana ).

Multa rabdare si mult noroc va doresc!