Durere in timpul actului sexual
-
11 Ian 2011, 18:380 0
Buna. Acum 3 zile am avut contact sexual dupa perioada de menstruatie si am simtit o mica usturime si pana ieri usturimea nu a disparut. Tot ieri am avut inca un contact sexual in timpul careia m-a durut si m-a usturat ingrozitor inauntru incat nu am putut sa continui de durere. M-am uitat si la intrarea in vagin am ca doua afte si asta cred ca e problema pt. ca dor foarte rau la atingere. Ce ar putea fi? Si ce as putea sa fac? Ar putea sa fie ceva cu transmitere sexuala? Sunt cu prietenul meu de 4 ani si a fost singurul din viata mea deci daca ar fi bts numai de la el am luat desi el spune ca nu m-a inselat....Nu am cum sa ajung saptamana asta la ginecolog tocmai din cauza asta apelez la voi. Multumesc!
-
11 Ian 2011, 19:00Uita te pe net, e posibil sa fie candida dupa ce zici, daca nu ai alte minuni!
-
11 Ian 2011, 21:06
Pana sa ajungi la ginecolog ai putea sa mergi la farmacie si sa iti iei niste ovule pentru candida! Sunt o gramada! Intreaba farmacista! Sau poti sa faci bai de sezut cu ceai de galbenele si coada soricelului! Sau poti lua nistatin!