suplimente alimentare
-
17 Nov 2004, 22:41Eu ti-as recomanda Formula 1 de la Herbalife dimineata inainte de a incepe munca , eu consum de trei ani(si sotul meu), ma simt minunat, plina de energie, nu mai stiu ce inseamna raceala, analizele mele medicale sunt o.k. (ani la rand am avut probleme mari de calcemie si nu numai).Daca te intereseaza, trimite e-mail la adresa tantza@eva.ro si luam legatura.
-
18 Nov 2004, 16:13Eu am incercat de-a lungul timpului tot felul de suplimente cu vitamine, mai ales cand am tinut o cura de slabire. Momentan iau "Centrum", si asta de vreo cateva luni, si ma simt excelent. Nu ma mai simt fara vlaga, am energie, totul e ok, si asta desi tin (iar) cura de slabire. La alte suplimente parca nu am avut rezultate la fel de bune. Poate ca depinde de persoana... O prietena mi-a zis ca Centrum nu are nici un efect la ea, in schimb ia altceva ( nu-mi vine acum in minte denumirea). Mi-aduc aminte ca cel mai energica m-am simtit cu Vitamax, dar ala e foarte scump (o suta si ceva de mii 5 pastile).
-
21 Nov 2004, 18:03Din cate stiu eu nu e bine sa iei suplimente concentrate daca nu faci efort fizic constat si sustinut(sala) sau risti peste 2 luni sa tii cura de slabire drastica.Parerea mea e sa incerci sa rezolvi din diferite alimente bogate in proteine. Uita-te pe culturism.ro, ai acolo lista,cativa experti in nutritie si daca inca vrei sa iei suplimente informatii despre fiecare tip de supliment in parte
-
3 Dec 2004, 23:34Formula 1 de la Herbalife este in jur de 28 UDS, cred ca-ti ajunge o luna si jumatate o masa dimineata, cutia are 550 grame. Contacteaza-ma la e-mail tantza_9@hotmail.com