cabinet ginecologic Bacau
-
0 0Daca este cineva din Bacau, poate imi recomanda un medic bun in tratarea HPV (vegetatii veneriene).
Va multumesc anticipat! -
Buna clara! Eu sunt din Bacau si de vreo 3 ani incoace merg la dr. ginecolog Vascan, si mi se pare un om f. de treaba. E drept ca eu nu am avut pana acu nici o problema, nici o afectiune ginecologica (slava Domnului)si nici nu stiu daca trateaza afectiunile amintite de tine, insa poti incerca.....Daca nu, poti merge la doctorita Huszar, am auzit ca e f. buna; multe prietene de-ale mele au nascut la ea si au fost extrem de multumite. Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu placere
-
Nr. de tel. al dr. Huszar nu-l stiu, insa cabinetul ei este pe strada Alexandru cel Bun (cea care duce inspre Insula de agrement)...deci cum te duci spre insula undeva pe partea ta stanga e cabinetu', la parteru' unui bloc. Eventual suna la informatii si cere un nr. de tel. de la cabinetu' ei particular
De Zoican am auzit prin nu stiu ce imprejurare, da' n-as putea sa-ti spun unde are cabinet....Te voi tine la curent cum aflu ceva. Pupici! -
Salut Clara! Eu sunt Andra din Bacau. Am mers la d-na doctor Zoican de cateva ori si am fost foarte multumita.Este o profesionista desavarsita si totodata un om extraordinar.Cred ca merita sa-ti faci o programare! Cabinetul il are pe 9 Mai - de la Biserica Precista mergi spre Medical Service (spre Tic - Tac) cativa metri - e un cabinet cu geamuri termopan maro. Sper ca ti-am fost de ajutor!Sanatate si numai bine!
-
si eu sunt din bacau si iti pot recomanda o doctorita buna: dna doctor Iordache. o poti gasi la clinica ginemed, de pe al. cel bun, nr de telefon pt programare 522225. eu nu am avut afectiunea de care suferi tu, dar am avut altceva, tratata cu succes cu ajutorul dnei doctor. inainte am avut alta doctorita, dar nu am fost f multumita. insa, la recomandarea unei prietene, am ajuns la dna doctor Iordache si pot sa-ti spun ca am toata baza in dinsa.
iti doresc multa sanatate. si sa ne spui ce ai rezolvat -
clara25 said:
Daca este cineva din Bacau, poate imi recomanda un medic bun in tratarea HPV (vegetatii veneriene).
Va multumesc anticipat!
Lady ANION - absorbante igienice cu ioni negativi (anioni) sunt singurele care previn infectiile si bolile genitale. Banda cu ioni negativi incorporata in absorbante distruge bacteriile care se produc in tipul perioadelor critice, eliminand mirosurile neplacute si posibilitatea producerii infectiilor. Acolo unde infectiile sau bolile sunt deja prezente, Lady Anion au actiune terapeutica - reduc/inlatura durerile, accelereaza procesul de vindecare. Banda contine mineral natural numit turmalin care in timpul utilizarii genereaza anioni ce neutralizeaza bacteriile si virusii cu incarcatura pozitiva, fara sa provoace reactii adverse. La generarea anionilor cu densitate inalta se elimina Oxigen Iionizat care • neutralizeaza flora anaeroba; • activeaza lucrul fermentilor; • inlatura inflamatiile; • normalizeaza echilibrul acido-bazic.
Datorita acestor efecte deosebit de benefice absorbantele Lady ANION contribuie la:
- ameliorarea starii generale de sanatate a organismului,
- sporirea imunitatii, imbunatatirea schimbului de substante,
- imbunatatirea activitatii sistemului endocrin.
Lady ANION sunt compuse din 8 straturi realizate din materiale de cea mai buna calitate, create special pentru acest tip de produs si NU sunt materiale "adaptate" sau reciclate.
Absorbantele terapeutice Lady Anion ajuta la prevenirea:
-Inflamatiilor si dermatitelor
-Infectiilor cu toate tipurile de bacterii
-Candidozelor, mancarimilor si arsurilor vaginale (si cele din timpul menopauzei)
-Infectarea trompelor uterine
-Scurgerilor vaginale excesive
-Dismenoree
-Durerilor de cap din perioada ciclului menstrual.Cu fiecare pachet este distribuit si un Self Tester - pentru verificarea starii de sanatate. Este un instrument simplu si eficient prin care iti vei putea determina singura starea de sanatate la nivelul aparatului ginecologic. Vei afla in cateva secunde daca trebuie sa mergi urgent la doctor sau daca esti sanatoasa.
Avem urmatoarele tipuri de pachete:
• pentru folosire zilnica – 30 de buc.;
• pentru ciclu normal – 10 buc.,
• pentru ciclu abundent - 8 buc.,
• pentru tanga – 20 buc.
Alte informatii puteti obtine de la loapersonal@yahoo.com sau 0768.05.68.69 ANCA
-
ilinka said:
Buna clara! Eu sunt din Bacau si de vreo 3 ani incoace merg la dr. ginecolog Vascan, si mi se pare un om f. de treaba. E drept ca eu nu am avut pana acu nici o problema, nici o afectiune ginecologica (slava Domnului)si nici nu stiu daca trateaza afectiunile amintite de tine, insa poti incerca.....Daca nu, poti merge la doctorita Huszar, am auzit ca e f. buna; multe prietene de-ale mele au nascut la ea si au fost extrem de multumite. Daca mai ai intrebari iti voi raspunde cu placere
-
buna clara sper ca nu am vazut prea tarziu acest topic...iti pot spune despre ginecologi din bacau asa: mama mea a avut un chist pe ovare si s-a dus la control la dr Iordache cu care a nascut acum 10 ani.deci vreau sa iti spun ca din cauza tratamentului gresit dat de doctorita aceea mama mea a ajuns la spital cu o hemoragie ingrozitoare si sa nu mai spun de cum in doua zile au zburat 5 milioane pe consulatii si o ecografie.dezamagire totalaa...apoi s-a hotarat si a mers la clinicca domnului doctor palade unde la sectia de ginecologie este o doamna doctor excelenta care vine de la iasi a facut-o pe mama ca noua si sa stii ca pretul este acceptabil.un alt doctor care stiam eu ca se ocupa cu venerologie ar fi doamna doctor stanescu care lucra inainte in spital la sectia dermato-venerologie.acum are cabinet particular dermacenter se chiama...si spre rusinea mea e neam cu mine dar nu stiu daca se mai ocupa de venerologie...