Dureri de spate neplacute

•  
    • 2 mesaje
    5 Ian 2011, 12:05
    0 0

Buna fetelor, am o problema si sper  ca ma puteti ajuta cu niste sfaturi. De cateva saptamani ma doare partea de jos a spatelui, mai exact salele cum se mai zice popular. Nu sunt rinichii fiindca am avut la un moment dat probleme cu rinichii si durerea e altfel. Ma simt exact cum imi povestea bunica mea ca se simtea ea mai exact cand ma ridic din pat si ma asez simt ca si cum as fi ridicat greutati toata noaptea si ma dor salele. Durerea asta persista pe parcursul zilei insa isi pierde din intensitate. Cel mai rau ma doare dimineata. Ce credeti voi ca ar trebui sa fac? Mersi! :*

•  
    • 4034 mesaje
    5 Ian 2011, 13:08
    0 0

daca afli ce ar trebui sa faci sa mi spui si mie ..ca am aceeasi problema de cateva saptamani.. eu am luat flamexin si midocalm..si m am uns cu ketonal gel..dar dimineata ma doare rau

Acest mesaj a fost editat de către creatza23: 5 Ian 2011, 13:08
  •  
    • 2 mesaje
    5 Ian 2011, 13:26
    0 0

Off...pai nu stiu de la ce sa fie, nu am idee. La inceput am crezut ca ma doare spatele fiindca am o munca sedentara, toata ziua stau pe scaun la munca dar cand am vazut ca durerea persista...m-am gandit ca e altceva. Sper sa stie careva ce e...

•  
    • 29 mesaje
    8 Ian 2011, 19:21
    1 0
    eu folosesc capsule pe baza de scoici.Supliment nutritiv cu albumina naturala, vitaminele C si E, precum si elemente nedozate ca seleniu si zinc pentru mentinerea sanatatii articulatiilor si cartilajelor.E perfect pentru spate.mai am eu cateva cutii sau le gasiti pe biolifecare.eu

•  
    • 282 mesaje
    8 Ian 2011, 21:05
    0 0
    mergi la medic! la distanta nu se pune un diagnostic. nu te juca cu sanatatea!
  •  
    • 85 mesaje
    8 Ian 2011, 21:48
    0 0
    cum a zis si angelanna, cel mai bine e sa mergi la medic.
    am avut dureri asemanatoare, acum 3 ani, 2 saptamani continuu si stiu cum este.
    in cazul meu a fost o problema de la coloana, in partea lombara, durere ce a trecut cu fizioterapie, cu multa rabdare si maaaare atentie de atunci inainte