mercilon la 35 ani

•  
    • 65 mesaje
    3 Apr 2002, 14:54
    0 0
    Ce mai stiti de anticonceptionalele de generatia a III-a(cine foloseste mercilon)
  •  
    • 413 mesaje
    4 Apr 2002, 00:11
    0 0
    Imi pare rau, dar nu te pot ajuta.
  •  
    • 26 mesaje
    26 Apr 2002, 23:40
    0 0
    Eu folosesc Mercilon de 1 an de zile.
    Acum nu stiu ce vrei tu sa-ti zic despre ele..dar daca vrei sa afli ceva anume poti sa ma intrebi.
    Numai bine si sanatate maxima.
  •  
    • 3 mesaje
    22 Mai 2002, 11:11
    0 0
    Buna, am eudaca se poate citeva intrebari...
    Iau Mercilon de trei luni. In prima luna a fost totul ok. Adoua luna unsa mi-a fost cam rau: greturi, o stare proasta, singerari inainte de menstruatia normala. Am fost la doctorul care mi l-a prescris la control si mi-a spus ca e ok, ca totul e pina se obisnuieste organismul. Ok am spus..desi aveam stari nasoale...cu transmiratie...deci hormonal. Acum sunt la atreia folie si iar au aparut singerari......
    Organismul tau s-a obisnuit repede cu pastilele, sau si tu ai avut astfel de reactii? Daca da, cit timp?
    Merci
  •  
    • 3 mesaje
    22 Mai 2002, 11:15
    0 0
    Buna, am eudaca se poate citeva intrebari...
    Iau Mercilon de trei luni. In prima luna a fost totul ok. Adoua luna unsa mi-a fost cam rau: greturi, o stare proasta, singerari inainte de menstruatia normala. Am fost la doctorul care mi l-a prescris la control si mi-a spus ca e ok, ca totul e pina se obisnuieste organismul. Ok am spus..desi aveam stari nasoale...cu transmiratie...deci hormonal. Acum sunt la atreia folie si iar au aparut singerari......
    Organismul tau s-a obisnuit repede cu pastilele, sau si tu ai avut astfel de reactii? Daca da, cit timp?
    Merci
  •  
    • 68 mesaje
    22 Mai 2002, 15:40
    0 0
    Buna, Magda! Si eu iau mercilon si in decursul timpului am incercat mai multe metode contraceptive. Eu una ma impac bine cu el, dar din experienta iti spun: corpul tau iti vorbeste, asculta-l! Daca nu-i convine mercillon, schimba, ia alt anticonceptiv. Spune-i doctorei la fel. Asa mi s-a spus si mie la sterilet, am asteptat 1,5 ani si tot aveam dureri mari, sangerari, si a trebuit sa-l scot. Sunt atatea alte metode! Noroc!
  •  
    • 65 mesaje
    3 Iul 2002, 13:29
    0 0
    Draga Magda eu il folosesc de 1.6ani si ma simt f.bine,dar nu mai am ciclu chiar normal,putin fata de perioada anterioara ,la primele pastile din fiecare folie am stare mai ciudata dar apo imi revin.In rest toate bune
  •  
    • 65 mesaje
    3 Iul 2002, 13:30
    0 0
    Draga Magda eu il folosesc de 1.6ani si ma simt f.bine,dar nu mai am ciclu chiar normal,putin fata de perioada anterioara ,la primele pastile din fiecare folie am stare mai ciudata dar apo imi revin.In rest toate bune.Pan la ce varsata se pot lua antioceptionale?
  •  
    • 2 mesaje
    6 Aug 2007, 20:20
    0 0
    asigura mercilon protectie si in perioada de pauza ... mai exact in prima zi de pauza ... va rog un raspuns urgent ... merci
  •  
    • 4411 mesaje
    6 Aug 2007, 21:23
    0 0
    Da..orice contraceptiv te protejeaza si in perioada de pauza.Stai linistita
  •  
    • 2 mesaje
    8 Aug 2007, 14:27
    0 0
    Merci mult de tot.