mercilon la 35 ani
-
0 0Ce mai stiti de anticonceptionalele de generatia a III-a(cine foloseste mercilon)
-
Buna, am eudaca se poate citeva intrebari...
Iau Mercilon de trei luni. In prima luna a fost totul ok. Adoua luna unsa mi-a fost cam rau: greturi, o stare proasta, singerari inainte de menstruatia normala. Am fost la doctorul care mi l-a prescris la control si mi-a spus ca e ok, ca totul e pina se obisnuieste organismul. Ok am spus..desi aveam stari nasoale...cu transmiratie...deci hormonal. Acum sunt la atreia folie si iar au aparut singerari......
Organismul tau s-a obisnuit repede cu pastilele, sau si tu ai avut astfel de reactii? Daca da, cit timp?
Merci -
Buna, am eudaca se poate citeva intrebari...
Iau Mercilon de trei luni. In prima luna a fost totul ok. Adoua luna unsa mi-a fost cam rau: greturi, o stare proasta, singerari inainte de menstruatia normala. Am fost la doctorul care mi l-a prescris la control si mi-a spus ca e ok, ca totul e pina se obisnuieste organismul. Ok am spus..desi aveam stari nasoale...cu transmiratie...deci hormonal. Acum sunt la atreia folie si iar au aparut singerari......
Organismul tau s-a obisnuit repede cu pastilele, sau si tu ai avut astfel de reactii? Daca da, cit timp?
Merci -
Buna, Magda! Si eu iau mercilon si in decursul timpului am incercat mai multe metode contraceptive. Eu una ma impac bine cu el, dar din experienta iti spun: corpul tau iti vorbeste, asculta-l! Daca nu-i convine mercillon, schimba, ia alt anticonceptiv. Spune-i doctorei la fel. Asa mi s-a spus si mie la sterilet, am asteptat 1,5 ani si tot aveam dureri mari, sangerari, si a trebuit sa-l scot. Sunt atatea alte metode! Noroc!