Roaccutane
-
0 1
Sunt in cea de-a 4-a saptamana de tratament cu Roaccutane. Inainte de inceperea tratamentului aveam tenul mixt dar am observat ca tipul meu de ten s-a schimbat si ca acum am ten normal spre uscat. In momentul asta folosesc doar crema de zi Olay cu SPF 15 pentru ten sensibil. Ce produse cosmetice imi recomandati (mai ales pentru ten) ?
-
Buna violet,
Am facut si eu tratamentul cu Roaccutane si pentru mine a avut rezultate exceptionale.
In perioada in care iei pastilutele trebuie sa folosesti o crema foarte hidratanta pentru ten, dar si o lotiune mai grasa pentru corp, probabil ai observat si tu ca tendinta este de uscare a pielii pe tot corpul.
Eu tratamentul l-am facut sub indrumarea unui medic dermatolog (dl dr. Nedelcu), care mi-a prescris si produsele de ingrijire a fetii pe care sa le folosesc. E o gama creata chiar de el, nu stiu daca sunt musai cele mai bune (evident el isi promova produsele) dar avand in vedere ca m-am dus cu incredere la el am zis sa le incerc si mie mi-au priit.
Ca idee generala ti-as recomanda sa incerci produse dermato cosmetice (Avene, Vichy, La Roche Posay,etc) si sa folosesti doar produse non-comedogene. Daca nu esti sigura studiaza lista de componente, gasesti pe net o listuta cu substantele comedogene care trebuie evitate.
Mult succes
-
@bianca: multumesc pentru raspuns
am folosit tinctura si inainte si m-a ajutat
@amicutz: sunt la sfarsitul celei de-a doua luni si fata mea arata incredibil de bine
am vorbit in cele din urma cu medicul meu dermatolog si mi-a recomandat ea o crema (Hydreane Riche) care ma ajuta cu uscarea pielii. acum insa, ma confrunt cu alta problema: mi-au aparut iritatii pe brate. la inceput era doar asa... local, in maxim 3-4 locuri, dar se pare ca treaba evolueaza si nu-mi place deloc
peste 2 zile ma duc la doctor cu rezultatele de la sange si sper sa rezolv si cu iritatiile astea
multumesc pentru sfaturi
-
@Cata: probleme cu vederea... nu. am avut momente in care imi simteam ochii mai uscati si ma usturau putin dar nimic grav. la capitolul reactii adverse am avut: dureri de cap (in prima luna aveam dureri care tineau si 2 zile cateodata dar, ce-i drept, nici eu nu am luat nimic pentru durere), ten uscat (cateodata se mai cojea si cand imi dadeam cu crema, ma ustura groaznic), buze crapate (la un moment dat mi s-a spart buza de jos si cu greu a mai trecut...) si iritatii pe brate (cele mai enervante) pe care si acum le mai am (din cauza frigului, in special pe maini, mi se crapa pielea). eu sunt acum in cea de-a 4 luna, si ultima
. Am scapat de cosuri. Multa bafta iti doresc! Daca te mai pot ajuta cu ceva, nu ezita sa intrebi
@Ildicuta: si tu faci tratament cu Roaccutane?
Acest mesaj a fost editat de către violet.rush: