sa ma ajute cineva va rog

•  
    • 11 mesaje
    21 Dec 2010, 21:39
    0 0

de ceva timp am observat un mic nod la sub brat, va rog din suflet sa imi spuneti cum sa fac sa scap de el , iau tinctura de marar si nu se mai observa dar se simte cand ating :((( mi-e foarte frica . poate sa fie si hormonal??? am doar 21 de ani va rog sa ma ajute cineva

•  
    • 16187 mesaje
    21 Dec 2010, 21:59
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 7051 mesaje
    22 Dec 2010, 10:15
    0 0
    fara sa te sperii...fuguta la doctor, trebuie sa vezi despre ce e vorba...sanatate!
  •  
    • 1030 mesaje
    22 Dec 2010, 13:55
    0 0

Poate o fi o dereglare hormonala,am avurtsi eu ceva dar deasupra sanului,la baza lui,imi aparea ,imi trecea,ma si durea,am facut  ecografie,si nu a fost nimic grav...asa ca nu te speria si du te la dr...

Acest mesaj a fost editat de către eueu09: 22 Dec 2010, 13:55
  •  
    • 8403 mesaje
    22 Dec 2010, 20:59
    0 0

Tinctura de marar nu are un efect estrogenic puternic( spre deosebire de cea de lemn dulce) si implicit, nu stimuleaza dezvoltarea tumorilor la cei cu predispozitie spre ele.

asta ar fi la nivel teoretic.

practic insa, pesticidele cu care sunt stropite fructele, legumele, unii detergenti,iclusiv gel de dus, cosmetice,  anticonceptionalele contin si ele substante care, in organism, au aceleasi efect cu estrogeni si carora, daca li se adauga cei din tinctura de marar, este posibil sa accentueze procesul de carcinogeneza. mai ales daca esti la o varsta la care dominanta estrogenica este puternica- 37de ani pana la menopauza.

de aceea insist pentru o vizita la un medic de specialitate. poate fi vorba de orice. de la o hidrosadenita axilara, un lipom, un ganglion axilar umflat- cauzat sa spunem, de ceva situat la nivel respirator. nu neaparat de o tumora.

pentru a clarifica insa, ar fi bine si ca sa iti pui in program efectuarea unei mamografii la doi ani, a unui test Papanicolau anual- nu are legatura, dar preventiv, ar fi corect sa fie efectuat de fiecare femeiel, pe langa alte analize pe care le-ai face.

•  
    • 11 mesaje
    23 Dec 2010, 20:31
    0 0
    bine dar de cand beau tinctura de marar aproape ca a disparut. multumesc din suflet tuturor pentru sfaturi, o sa merg la medic chiar daca imi este foarte frica
  •  
    • 11 mesaje
    23 Dec 2010, 20:32
    0 0
    .

Acest mesaj a fost editat de către biancadraguta: 3 Ian 2011, 10:03
  •  
    • 11 mesaje
    23 Dec 2010, 20:33
    0 0
    acum cateva luni mi-am facut analizele si mi-a iesit ca sunt perfect sanatoasa ,deci sper sa nu fie ceva grav
  •  
    • 11 mesaje
    26 Dec 2010, 21:54
    0 0

A MAI AUZIT VREUNA DINTRE VOI DESPRE ARGILA DE ALBA IULIA(ARGILA ALGO ) ESTE BUNA PENTRU NODULI??? VA ROG DACA STITI CUMVA SA MA INFORMATI SI PE MINE DESPRE ACEASTA ARGILA

Acest mesaj a fost editat de către biancadraguta: 26 Dec 2010, 21:55