Ajutati-ma va rog!si nu va bateti joc!

•  
    • 1 mesaje
    20 Dec 2010, 13:56
    0 0

Am o problema!Va rog ajutati-ma!Dupa ce m-am dezvirginat m-am dus la ginecolog deoarece mi-a ramas himenul si imi atrna si mia zis ca am himenul elastic si dinaia imi atarna si mia zis ca in timp o sa mi se miceasca.Si acum, dupa cateva luni bune am avut un contact mai lung si din himen imi curge frt putin sange,adica din varf de la himen imi curge sange,din ce cauza?Ce sa intamplat?si dc imi curge sange din himen ? va rog ajutati-ma!multumesc!

•  
    • 426 mesaje
    20 Dec 2010, 14:34
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 11 mesaje
    24 Dec 2010, 23:04
    0 0
    eu zic ca acolo sa facut rana, si ar trebuii sa mergi neaparat la doctor sa nu se agraveze. iti doresc multa sanatate
  •  
    • 5609 mesaje
    9 Ian 2011, 02:09
    1 0
    Dezvirginarea este un proces normal uneori de lunga durata, in special pt fetele cu himen elastic. Este ceva normal. Himenul se va rupe cate putin la fiecare contact sexual si va sangera. Dupa 5-6 contacte v-a inceta sangerea si vei fi capabila sa te bucuri de sex momenta banuiesc ca nu exista placere in actul sexual. Si asta este normal.
    Nu uita sa folositi protectie de fiecare daca cand aveti sex si te vei bucura pe deplin, fara grija unei sarcini sau a vreunei boli.
  •  
    • 1889 mesaje
    10 Ian 2011, 19:46
    0 1
    Nu reusesc deloc sa-ti inteleg mesajul. Cum adica atirna???? Atirna in afara vaginului???Himenul este o membrana subtire si mai mult sau mai putin elastica, dar de dimensiuni mici. Daca atirna cum spui tu, poate nu e himen ci este altceva. Ruperea himenului trece aproape neobservata (cu singerare mai mult sau mai putin abundenta). Sa nu-mi spui ca himenul tau are dimensiunile unui cearsaf
  •  
    • 363 mesaje
    11 Apr 2011, 23:07
    0 0
    Nu cred ca a fost patruns in totalitate.Asa cum ti-a spus si Maricon ai himen elastic.Nu dispera,daca nu cedeaza sau se complica lucrurile,mergi si consulta un ginecolog.