nu vreau sa avortez

•  
    • 26 mesaje
    19 Dec 2010, 22:48
    0 0

buna! am 22 de ani si sapt trecuta am aflat ca sunt insarcinata, am fost la un control pt k mi.am facut un test si mi-a iesit pozitiv si am vrut sa fiu sigura!...cand mi-a zis medicul am avut zambetul p fata dar in acelasi timp am plans...sunt cu prietenul meu de un an...ai mei nu sunt de acord si ne pun bete-n roata mereu.....ai mei nu m lasa sa ies din casam nu ma lasa aproape mai nimic ..si am 22 de ani...stiu....tata la varsta asta mai da in mine:(...alor mei nu pot sa le spun k sunt insarcinata tata ar fi in stare sa ma bata pana as pierde sarcina....prietenul meu a fost fericit knd a aflat dar dupa s-a gand k daca afla ai mei e nasol...doctorul mi-a dat timp de gandire pana in ianuarie...sincer nu as vrea sa fac avort...m-am schimbat mult d knd am aflat, ma ingrijesc , mananc sanatos, nu mai fumez....nu stiu ce sa fac....oare chiar ar merita ai mei sa renunt la copilul meu pt ei...si nici macar nu m-au sprijit, sau sa ma asculte knd aveam nevoie...dc as pastra sarcina ar trbui sa plec.....sunt disperata!!!

•  
    • 1832 mesaje
    19 Dec 2010, 23:01
    0 0
    Daca ai taticul langa tine e minunat! Fa ti viata frumoasa ptr ca e a ta iar mama si atta si au facut viata lor! E imoral ce face tatal tau of! Felicitari si multa intelepciune !
  •  
    • 284 mesaje
    20 Dec 2010, 04:03
    0 0
    cred ca e bine sa vorbesti cu prietenul tau si sa incepeti sa va organizati pentru sosirea bebelusului: unde o sa locuiti, cum o sa va intretineti etc. dupa ce ati pus planul pe hartie, va luati de manuta si va duceti amandoi la familia ta sa le dati vestea. le convine, nu le convine, asta e. in cel mai rau caz tu va trebui sa alegi cu cine ramai, cu prietenul sau cu familia. asa ca....ce alegi: sa fii copilul sau sa fii mama?
  •  
    • 10 mesaje
    20 Dec 2010, 20:41
    0 0
    foarte frumos a scris dolce vita,si eu la fel te sfatuiesc,sa nu care cumva sa faci avort,o sa regreti toata viata,daca voi doi va iubiti si va doriti copilul va puteti descurca sa il cresteti...o sa fie bine,am o prietena care a fost in situatia ta oarecum si acum e fericita,are un baietel frumos si sanatos si e alaturi de sotul ei...e vremea sa lasi in urma familia aceasta si sa iti faci propria ta familie...de ce sunt ai tai impotriva?mama ta cum se comporta cu tine?
  •  
    • 26 mesaje
    20 Dec 2010, 23:59
    0 0
    nu sunt de acord cu el pt k eu inainte am avut o relatie de 3 ani si care pur si simplu nu a mai mers iar pt ei cel din inainte era k un baiat.....s-au atasat mult si ca m-am afisat cu el si acum ii fac d ras si nu sunt d acord cu actualul...tatal copilului..mamam are toane dar in majoritatea timpului e de partea tateo..ideea e k nu o sa avem nici-un sprijin....din partea nimanui...eu sunt anul 3 la fac si el e la master..inca nu stiu c voi face pt k in momentul de fata problema sunt banii si unde o sa stam..........
  •  
    • 43 mesaje
    21 Dec 2010, 10:19
    0 0
    Ada, viata unui copil e nepretuita! Avortul e o crima. Gandeste-te ca Dumnezeu ti-a daruit acest copil. Acest copil are un rost deja pe lume. Lupta-te pentru copilul tau si nu vei regreta. Eventual du-te la un preot, vorbeste cu el, spovediti-va, rugati-va ca Dumnezeu sa randuiasca lucrurile cum numai El poate sa o faca! Sa stii ca rugaciunea poate mult. Poate face minuni! Roaga-te pentru tatal tau sa ii dea Dumnezeu intelepciune! Stiu ca poate ce spun eu nu iti place...dar ganeste-te cate femei se chinuie sa faca copii si nu reusesc!
    Ar fi multe de spus! Oricum iti doresc sa te calauzeasca Dumnezeu si sa te protejeze!
    Si oare nu e si acesta un miracol? Afli ca esti insarcinata chiar inainte de Craciun? Gandeste-te ca e mana lui Dumnezeu un viata ta!
  •  
    • 43 mesaje
    21 Dec 2010, 10:29
    0 0
    Nu stiu din ce oras esti, dar prietenul tau fiind la master nu si-ar putea gasi vreun job? Asta pana sa vedeti ce si cum...Poate aveti prieteni care sa va ajute sa munciti cate ceva. Tu, daca te simti cat de cat bine ai putea munci pe undeva cu jumate de norma..Stiu ca ce spun pare o nebunie...dar luptati-va. Un copil merita toate eforturile.
  •  
    • 3 mesaje
    23 Dec 2010, 12:35
    0 0
    nu iti omori copilasul
  •  
    • 1088 mesaje
    23 Dec 2010, 16:48
    0 0
    Nu fa avort.
  •  
    • 14 mesaje
    29 Dec 2010, 00:13
    0 0
    buna ada,
    nu fa avort ,un copil ii cel ma frumos lucru ce ni se poate intampla noua femeilor si daca dumnezeu nea inzestrat cu acest dar de a da viata credema ca ii un dar minunat.vreau sati zic ca si eu sunt insarcinata in 3 luni si am avut niste probleme cu nite analize dar ruganduma la d-zeu totu ii ok si gandacelul meu creste ,chiar ieri am fost sal vad la ecograf si ii minunat sal vezi cum creste ..nici eu nu am o situatie financiara fff buna ca inainte sa raman insarcinata am ramas fara loc dde munca si in situatia de fata nu ma angajeaza nimeni dar ii important ca sotul meu ii aproape de mine si mai ales ca il am si pe dzeu aproape imi da speranta ca tottu o sa fie bine si copilul meu o sa se nasca si o sa luptam pt el.asa sa faceti si voi ca merita tot efortul din lume..daca il ai pe prietenul tau aproape si pe dzeu at nu te mai gandi la nimic ddecat la voi si la sufletul care creste in tine.nici un parinte nu merita sa renunti la sufletul care creste in tine.
    bafta multa si sper ca vezi face ce ii bine pt voi.