cadere par..

•  
    • 54 mesaje
    19 Dec 2010, 15:49
    0 0

am o problema care pana akum nu prea am bagat-o in seama..imi cade parul foarte mult ,suvite intregi , de mai multe ori pe zi....sunt in panica si nu stiu ce sa fac  si de la ce o fi...pana  merg la un medic astept parerile voastre..ms si sarb fericite

•  
    • 16 mesaje
    19 Dec 2010, 18:23
    0 0
    buna! si eu am avut aceeasi problema ca si tine si am folosit vreo luna un sampon pe baza de chinina de la farmacie, a dat rezultate neasteptate. Si nici nu este scump cam 10 lei.
  •  
    • 8 mesaje
    3 Ian 2011, 20:24
    0 0
    Depinde ce problema ai. Daca nu functioneaza cu samponul s-ar putea sa fie nevoie sa mergi la un endocrinolog sau un dermatolog.
    La clinica Syromed Plus gasesti ambele specializari
  •  
    • 11 mesaje
    4 Ian 2011, 17:59
    0 0

Cateva remedii naturiste pentru combaterea seboreei, matretii si caderii parului  le puteti gasi in sectiunea de FITOTERAPIE @ EcoMedica.ro.

•  
    • 98 mesaje
    6 Ian 2011, 17:44
    0 0
    eu mi-am cumparat lotiune cu pertol si sampon pentru regenerare de la gerovital ....
  •  
    • 21 mesaje
    9 Ian 2011, 10:38
    0 0

Incearca cu petroleum de la Farmec Cluj este o solutie regeneranta si nu costa mult ,poti folosi si baticuri pina rezolvi problema ,detalii baticuri-art.ro

•  
    • 11 mesaje
    9 Ian 2011, 13:58
    0 0
    am avut si eu aceasta problema
    in urma a mai multe interventii chirurgicale care le am avut anul trecut(4 la numar) mia cazut f rau parul...
    ce am facut ? mam dat cu gaz ....( de lampa )......o lingura de gaz si o lingura ulei turnat in cap cu capul plecat in chiuveta si frecat bine asta dupa ce va ti spalat pe cap si sa zvantat putin.......apoi uscat cu uscatorul de par si repetat de cate ori e nevoie sa ne spalam pe cap eu am facut asta de vreo 6 ori
    dupa 2 luni de zile a inceput sa imi apara perisori se vede la frunte
    iar acum multam lu' D- zeu an o claie de par ( sa bat in lemn ) succes!!!
  •  
    • 11 mesaje
    9 Ian 2011, 13:59
    0 0
    P.S. am incercat si eu
    pastile picaturi ptr caderea parului ( sa nu fac antireclama ) dar nimik
    tot babeste e baza ............