ajutor va rog
-
18 Dec 2010, 11:000 0
buna evelor din nou.
va rog pe cei care va pricepetii in probleme de ginecologie sa ma ajutati ca sunt disperata.
sunt insarcinata in aproape 11 saptamani.
la 8 sapt am depistat sarcina si doctorita mea mi-a recomandat sa fac un set de analize adica cele normale si pe langa mi-a mai dat sa fac unele mai speciale cum ar fi citomegalovirus ,toxoplasmoza,rubeola ,si virusul herpetic.zis si facut am fost la o clinica sami fac analizele.
la primul rezultat toate mi-au iesit ok inafara de citomegalovirus igm care a iesit pozitiv.am sunato pe doctorita si mia zis sa repet analiza respectiva.asa am si facut si am mers la cea mai renumita clinica din oras unde am facut si igm dar si igg.rezultatul de la a doua clinica a fost de igg pozitiv si igm negativ.in ziua respectiva am fost la medicul ginecolog si mia zis ca nu stie ce sa faca si ar fi bine sa repet.
am repetat iarasi analiza la un spital privat unde am facut iarasi si igg si igm si azi am primit rezultatul care ii astfel.
anti cmv -igg
>250.0 AU/ml reactiv; valori normale :<6.0AU/ml -negativ;
>6.0AU/ml -pozitiv.
anti cmv -igm
0,51 negativ; valori normale :<0,85 -negativ
>1.00 reactiv.
deja am 3 rezultate in 3 tipuri nu mai inteleg nimic fiecare laborator cu tipul lui de interpretare .
as vrea sami zica cineva ce inseamna
igg >250.0 AU/ml reactiv.
nu mai pot astepta pana saptamana viitoare cand merg la medic deja mau capiat toate laboratoarele astea.
va multumesc si sper ca ati inteles ceva din ce am scris.
astept cu nerabdare raspunsul vostru.
-
18 Dec 2010, 13:11
IgG inseamna ca aveti anticorpii pentru citomegalovirus si rubeola in sange
cu alte cuvinte ati avut inainte infectiile in cauza si ca sunteti protejata in momentul de fata- si implicit, fatul.
IgM negativ inseamna ca nu aveti boala acum.la fel si in cazul celorlalte teste- inclusiv cel legat de toxoplasmoza.
sarcina usoara si un copil cat mai frumos, destept si sanatos!
Acest mesaj a fost editat de către scanteie: 18 Dec 2010, 17:17