O noua analiza medicala 'revolutionara'

•  
    • 22 mesaje
    12 Nov 2004, 21:34
    0 0
    M-ar interesa daca ati auzit si stiti mai multe informatii referioate la o analiza ce poti s-o faci, la cerere, si care este destul de costisitoare (in jur de 2000$) si rezultatul ar fi daca vei avea cancer sau nu, in tot restul vietii tale... Am auzit de la o prietena, care-si punea problema sa-si faca analiza sau nu, ca nu tot una e sa traiesti in continuare dar sa stii, ca intr-un timp, scurt sau nu prea, poti sa developezi un cancer... Ea va actiona deoarece si mama ei a murit de cancer la san si, ereditar, ea se gandeste pe viitor ce -o sa fie! Mersi de informatii!
  •  
    • 20 mesaje
    12 Nov 2004, 22:44
    0 0
    scumpa, mai mult k sigur nu exista asa ceva!..si eu aveam intr-un timp obsesia cu cancerul deoarece bunik mea a avut.
    Cancerul nu apare neaparat din cauze genetice.poate fi determinat si de alti diversi factori de ex anticonceptionalele...deci poate aparea oricand in cursul vietii.recomandabil este sa-ti faci macar in fiecare an o mamografie dak ai trecut de 35 de ani si in rest controale obisnuite. te pupic
  •  
    • 83 mesaje
    12 Nov 2004, 23:53
    0 0
    Am impresia ca exista aceasta analiza (pentru a depista daca esti predispusa la cancerul de san) si se face la GeneticLab in Bucuresti dar nu cred ca costa asa de mult. Poti sa dai un telefon sa intrebi.