chlamydia...

•  
    • 15 mesaje
    13 Dec 2010, 17:48
    0 0

Buna.Am fost la reumatolog din cauza unor dureri de oase si mi`a dat sa fac niste analize pt chlamidya :|, Din ceea ce am citit eu pe internet se ia pe cale sexuala ,deci ar fi imposibil sa am.Simptome nu am,din cele pe care le`am gasit. Intrebarea mea este: are rost sa le fac?Am inteles ca sunt destul de scumpe..

•  
    • 19 mesaje
    16 Dec 2010, 15:14
    0 0
    Eu una nu prea as intelege care ar fi legatura intre reumatologie si chlamidya....ma rog, in principiu se ia pe cale sexuala, insa se poate lua totusi si pe alte cai: lenjerie intima, piscina, toalete...insa intr-adevar, fff greu (virusul traieste ff putin in afara organismului). Costa destul de mult, asa este mai ales ca ar trebui sa faci toti 3 indicatorii. Cat despre simptome, sa stii ca nu este obligatoriu sa le ai. O persoana poate avea chlamydia si sa nu aiba nici un simptom.
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Dec 2010, 15:27
    0 0

ar fi bine sa faci proteina C reactiva, fibrinogenul, VSH, formula leucocitara, testul ASLO.

deocamdata pentru chlamidya poti face un frotiu.

nu trebuie sa consideri ca daca nu ai niciun fel de simptom esti sanatoasa. Chlamydia este genul de boala putin vizibila in stadiile initiale.

Acest mesaj a fost editat de către scanteie: 18 Dec 2010, 15:30