chist ovarian

•  
    • 291 mesaje
    12 Dec 2010, 11:23
    0 2

buna evelor,am si eu nevoie de un sfat,am un mic chist ovarian si ginecologul mi-a recomandat anticonceptionale,le-al luat dar ma simt cam rau de la ele,ar mai trebuie sa iau doua luni si apoi sa merg iar la consult,stie cineva daca l-as putea trata si cu altceva in afara de anticonceptionale?multumesc

•  
    • 189 mesaje
    12 Dec 2010, 12:02
    1 0
    Drga mea! Nu mai suferi, am vesti bune!!! Sunt sanse mari de absorbtie a chisturilor, la nivel celular. Am prietena care a avut 9 chisturi in san si s-au absorbit dupa 4 luni de tratament cu microalge. Mamei i s-a absorbit tumoarea de 5 cm de la glanda tiroida, unei doamne din Curcani Calarasi i s-au absorbit tumorile maligne. Sunt o multime de exemple cu oameni fericiti, nu iti face griji deloc, ca este in farmacia lui Dumnezeu rezolvarea. Cauta, citeste si vei vedea rezultatele. Despre cercetari stiintifice poti citi la
    www.algae-facts.com 0767756300
    Sanatate si toate cele bune!
  •  
    • 8 mesaje
    3 Ian 2011, 20:11
    0 0
    Exista si varianta sa schimbi anticonceptionalele. Cel mai bine ar fi sa ii spui ginecologului tau ca nu te simti bine.
  •  
    • 11 mesaje
    7 Ian 2011, 07:13
    0 0

Buna ziua ,mi-au descoperit un chist endometriozic pe ovarul drept. Am urmat 3 luni de diphereline de 3.75 si ultima injectie a fost pe 03.11.2010,si timp de 3 luni trebuie sa fac pauza dupa care trebuie sa reiau tratamentul. Problema este ca inca nu mi-a venit ciclul menstrual si deja a inceput sa ma deranjeze in partea dreata. Nu stiu ce sa mai fac. Are cineva vreun raspuns si ptr mine???? La 36 ani nu am nici un copil,dupa ani de incercari. Multumesc

•  
    • 5609 mesaje
    9 Ian 2011, 01:59
    0 0
    Citeste articolul de mai jos:

"Cele mai cautate produse pe care le preparam sunt ovulele ginecologice “Superforte”, deoarece reprezinta tratamentul de baza in toate afectiunile ginecologice. Foarte multe femei care sufereau de chisturi ovariene sau fibroame uterine au putut evita interventiile chirurgicale. Sigur ca orice afectiune este nedorita, dar pentru femeile care au suferit de sterilitate, iar in urma tratamentelor recomandate de noi au devenit mamici, bucuria lor reprezinta cea mai mare binecuvantare data de Dumnezeu, prin intermediul fitoterapiei.
    Ovulele “Superforte” contin cea mai reusita combinatie fitoapicola: unguente, uleiuri, pulberi de Triphala si Shatavari, argila, rasina, polen, propolis, laptisor de matca, miere. Ele mai contin o substanta speciala, care le ajuta sa se topeasca la temperatura corpului si care regleaza pH-ul vaginal. Ovulele vindeca leucoreea, micozele, herpesul genital si au efect cicatrizant, fiind benefice pentru ranile pe colul uterin. Au o mare putere antiinflamatoare, fiind recomandate in toate formele de metroanexite si cistite (chiar si cistite hemoragice). Prin combinatia complexa a substantelor active, ovulele “Superforte” dizolva chisturile si fibroamele uterine. De asemenea, prin actiunea laptisorului de matca si a extractelor uleioase bogate in fitohormoni estrogeni, actioneaza ca si regulator hormonal, folosindu-se cu succes in mastita, insuficienta ovariana, dereglari ale ciclului menstrual si tulburari de menopauza.
    Ovulele se folosesc in cure de 20 de zile pe luna. In fiecare seara, se fac irigatii, apoi se foloseste un unguent de protectie si se introduce in vagin cate un ovul. In afectiunile cronice, tratamentul dureaza 3-6 luni. Pentru un efect mai rapid, acesta se asociaza cu tratament intern (capsule concentrate din plante) si remedii homeopatice. Ovulele, unguentul si combinatia de ceaiuri pentru o luna costa 59 lei, iar o combinatie de tratament complexa poate costa 200-300 lei.
    De asemenea, in farmacia noastra preparam si supozitoare fitoapicole, care au o combinatie asemanatoare cu a ovulelor, dar contin in plus si uleiuri esentiale. Supozitoarele se recomanda in: afectiuni ale prostatei, cistite, nefrite, uretrite, reumatism, hemoroizi, fisuri anale, polipi pe colon, tumori in afectiuni ginecologice (impreuna cu ovulele). La pacientii cu hemoragii pe colon si enterocolita, supozitoarele au stopat sangerarile in doar doua zile de la administrare.
    Supozitoarele se administreaza cate 1-2 zilnic, in cure de 3-6 luni, in functie de afectiune. Se folosesc tot cu unguent de protectie, iar in afectiunile grave, recomandam si clisme cu anumite infuzii din plante medicinale. O cutie contine 20 supozitoare si costa 47,5 lei.
    Toate produsele preparate de noi se bazeaza pe anumite combinatii de pulberi din plante medicinale si diverse produse apicole. Astfel, acolo unde un tratament cu produsele care se gasesc in farmacii nu da rezultatul dorit, preparam noi o combinatie personalizata, in functie de afectiune sau simptomele pacientului. De exemplu, pentru insomnii, depresii, anxietate si dereglari ale sistemului nervos preparam o combinatie pe baza de valeriana, lavanda, paducel, hamei etc. - toate in miere cu propolis, polen si laptisor de matca. Am avut rezultate miraculoase cu acest preparat, mai ales la copii. De obicei, persoanele cu asemenea afectiuni apeleaza mai intai la psihiatru, unde li se administreaza tot felul de medicamente cu efect hipnotic si sedativ, dar care creeaza dependenta, iar administrarea pe termen lung pericliteaza activitatea sistemului nervos. I-as sfatui pe cei in cauza sa apeleze mai intai la un psiholog si la tratamente naturiste, pentru a preveni aceste afectiuni. Se stie inca din Antichitate ca produsele stupului reprezinta un elixir pentru organism si sistemul nervos. De asemenea, se cunosc efectele sedative ale valerianei, hameiului, lavandei. Este foarte important de stiut ca acestea nu creeaza dependenta si nu prezinta efecte secundare in dozele recomandate. Preparatul costa 25 lei (200 ml) si se ad-ministreaza doua lingurite seara, inainte de culcare.
    Un alt preparat foarte eficient, mai ales in perioadele virale, este cel pentru tuse, bronsite, intarirea imunitatii, chiar si febra. Acesta contine tincturi (muguri de plop, Echinacea, ridiche neagra), uleiuri esentiale (pin, salvie, ienupar, cimbrisor de camp), impreuna cu miere, propolis etc. Se administreaza cate 1-2 lingurite de trei ori pe zi si costa 25 lei (200 ml).
    - Colaborati cu medicii pentru stabilirea diagnosticului?
    - La recomandarea tratamentului tinem cont de diagnostic, analize de laborator si alte investigatii medicale. Insa ne orientam foarte mult si dupa simptome, conform stiintei homeopatice. Colaboram si cu medici homeopati, singurii care pot interpreta simptomatologia complexa a unui pacient. Despre homeopatie, din pacate, se cunosc foarte putine lucruri. Este foarte trist ca unii medici critica homeopatia, fara sa o fi studiat vreodata...!
    - De unde pot fi procurate produsele dvs.?
    - Produsele despre care v-am vorbit se gasesc doar in farmaciile noastre din Deva. Intentionam sa achizitionam o matrita speciala pentru a da un aspect comercial ovulelor si apoi sa le omologam, pentru a le putea distribui si in alte farmacii din tara si, de ce nu, din strainatate.
    - Cum se impaca profesiile pe care le practicati?
    - Multi ma intreaba daca au ceva in comun cele doua profesii ale mele. Eu consider ca exista multe asemanari: amandoua se bazeaza pe logica, psihologie, dar mai ales pe dragostea si compasiunea fata de oameni si, in special, fata de copii. Tot ceea ce fac pentru oameni imi motiveaza existenta, imi stimuleaza creativitatea si sper ca fiul si fiica mea sa fie mandri de mamica lor.
    FLORENTIN POPA

D-na ADRIANA VLAD poate fi contactata la Farmaciile “E-Lite Nutritia”, Str. Mihai Eminescu, bl. H1 sau Str. I. L. Caragiale nr. 20, Complex Full Shopping Center Deva, jud. Hunedoara, tel./fax: 0254/23.10.61, tel. 0726/76.15.57, 0729/01.58.43, e-mail: elite.nutritia@yahoo.com
  •  
    • 2 mesaje
    10 Ian 2011, 17:58
    0 0
    Buna,
    ma numesc Maria, cumnata mea a avut aceeasi problema. Cind a aflat sa speriat foarte tare dar uite ca a gasit un remediu natural si se simte f.bine. Produsul se numeste XanGo Juice, i la recomandat un medic care a fost la specializare in strainatate. A trebuit sa si-l procure de afara dar vad ca mai nou se gaseste si la noi. Am gasit un site www.nectarulvietii.ro au cel mai bun pret. Am inceput sa-l consum si eu preventiv deoarece medicul ne-a spus ca este bun pt. intreg organismul.
    Sper sa te ajute informatia mea. Ciao.
  •  
    • 2 mesaje
    12 Ian 2011, 14:46
    1 0
    buna am si eu o intrebare.am fost la control si am descoperit ca am un chist ovarul drept,am urat un tratament si dupa nu am mai fost la doctor sa vad daca a disparut.vreau sa stiu ce pot sa incerc pe cale naturista fara sa ma duc la doctor
  •  
    svf
    • 5173 mesaje
    12 Ian 2011, 15:12
    0 0
    pai nu poti sa incerci nimic fara sa mergi la doctor. sau poti incerca, pe raspunderea ta.
    daca chistul in cauza s-a retras in urma tratamentului, pentru ce sa mai iei altceva?

nu stiu de ce sunteti dispuse sa aruncati bani pe "tratamente" de pe net, dar la medic nu mergeti?
  •  
    • 126 mesaje
    12 Ian 2011, 15:51
    0 0
    pt Malina ....draga mea cu endometrioza nu e de joaca ,dute la medic ,stresaza-l daca trebuie ,dar nu te lasa dusa de trat de pe internet
  •  
    • 126 mesaje
    12 Ian 2011, 15:52
    0 0
    pt Malina ....draga mea cu endometrioza nu e de joaca ,dute la medic ,stresaza-l daca trebuie ,dar nu te lasa dusa de trat de pe internet
  •  
    • 23 mesaje
    14 Feb 2011, 11:58
    0 0

am scapat pe chist ovarian (de fapt ovar polichistic) cu tinctura de codita soricelului (3 sapt luat, una pauza; timp de 3 luni) si am facut si bebe apoi. am mai luat si germeni de grau + polen. despre polen sunt mai multe info aici: http://www.afladespre.ro/dieta_cum-sa-ne-tratam-cu-polen-2245.htm

Acest mesaj a fost editat de către Mirunisca: 14 Feb 2011, 11:59
  •  
    • 1 mesaje
    16 Feb 2011, 12:36
    0 0
    VA rog sa ma ajutati ca sunt disperata am o fata de 18 ani caruia i-a gasit un chist ovarian de 8-9 cm doctorita mi-a spus ca trebuie operata nu stiu ce sa fac nu e prea tinara pentru asta .Voi ce ma sfatuiti??Va multumesc anticipat pentru raspunsuri si ...astept nerabdatoare.
  •  
    • 146 mesaje
    16 Feb 2011, 12:45
    0 0
    Sfinte..8-9cm e enorm...poate 8-9mm cryss..chistii dispar in principiu prin tratament cu anticonceptionale...mie mi-au aparut la 14 ani (se intindeau pe 75% din ovarul stang si 25% din cel drept), iar la 15 ani mi s-a format o placa si la sanul drept.Am luat anticonceptionale si niste tratamente naturiste si au disparut..placa inschimb o am si acuma.
    Incearca si la alt medic...o a doua parere nu strica
  •  
    • 189 mesaje
    17 Feb 2011, 11:01
    0 0
    Noi recomandam din suflet tratamentele naturiste, dar unii nu credeti, va inchipuiti ca sunt povesti. Va inteleg perfect, ca si eu am fost foarte sceptica pana nu am vazut cu ochii mei. De multe ori se poate evita operatia, iar daca medicul va da tratament medicamentos atunci se poate merge paralel cu cel naturist. Organismul fiecaruia este minunat , are propriatatea sa se autovindece, doar trebuie ajutat un pic cu minuni din natura.
    Curatenie in casa faceti zilnic, asa e? In organismul dv cand ati facut ultima oara curatenie?
  •  
    • 5 mesaje
    17 Feb 2011, 20:47
    0 1
    Buna seara.Am 15 ani si la 13 ani am fost diagnosticata cu chist ovarian cu diametrul de 4 cm pe ovarul drept.
    Doctorul atunci a spus ca trebuie sa urmez un tratament pe baza de anticonceptionale,dar alt doctor mi-a zis ca se absoarbe singur.
    Peste un an,la 14 ani,am facut iarasi o ecografie si chistul avea 2,5 cm diametru..Se absorbea.
    Anul acesta,la 15 ani,pot sa spun ca sunt foarte fericita deoarece am facut ecografie si are 1,1 cm.!!!
    Trebuie sa iti faci ecografii atunci cand ai chist ovarian,nu sunt in masura sa dau sfaturi in acest caz,dar mie mi s-a absorbit singur.Te pup.