Tiroidita si sezonul rece!!! Rog raspuns!

•  
    • 43 mesaje
    10 Dec 2010, 19:47
    0 0

Buna ziua

Sunt noua pe acest forum si as dori si eu sa gasesc niste raspunsuri. Poate fetele cu experienta ma pot linisti.

De anul acesta am descoperit ca sufar de boala autoimuna hashimoto cu hipotiroidism subclinic la utimele analize din august. Am si un nodul destul de mic (6/7 mm). In prezent nu urmez tratament pt ca doctora mea zicea ca nu e cazul inca la mine.

Problema e ca acum, in decembrie ma doare gatul,  durerea urca spre ureche dar coboara si spre umar. E destul de suparator. M-am programat la medic, am sa imi refac dozarile hormonale dar, A PATIT CINEVA CA MINE?

E normal ca in sezonul rece sa deranjeze mai mult tiroida pe cei afectati?

MULTUMESC!

•  
    • 426 mesaje
    12 Dec 2010, 20:10
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 189 mesaje
    15 Dec 2010, 19:51
    0 0
    Si mama mea a avut o tumoare de 5 cm la glanda tiroida si acum e fericita ca s-a absorbit. A luat doar microalge de la Wellstar din Germania. Eu la inceput nu imi imaginam ca fac asa minuni, dar acum vad la alte persoane cum se absorb si tumorile maligne. Imune e intr-adevar aur verde! Aveti grija fetelor de sanatate din timp. Va doresc sanatate tuturor!
  •  
    • 189 mesaje
    15 Dec 2010, 19:53
    0 0
    Va trimit o pag web unde puteti citi mai multe despre microalge , despre cercetari , studii... www.algae-facts.com
  •  
    • 8403 mesaje
    18 Dec 2010, 13:42
    0 0
    nu cred ca e din cauza tiroiditei durerea de care vorbesti.

pe de alta parte insa, singura legatura pe care o are hipotiroidia ta cu anotimpul poate fi o eventuala intoleranta la frig.

cel mai corect este insa sa cauti sa manageriezi cat se poate de eficient emotiile. cultiva o detasare, obiceiuri de viata sanatoase- sport, somn regulat, alimentatie bazata mai mult pe hrana vie, diverse hobby-uri. orice iti ofera posibilitatea de a nu ramane cramponata intr-un stress haotic