BOALA HODGKIN

•  
    • 8 mesaje
    11 Nov 2004, 10:41
    0 0
    Buna ziua fetelor, sunt una dintre voi, am 33 de ani si de ceva vreme ma lupt cu aceasta boala.
    Daca cineva doreste sa afle povestea mea, sau daca sunteti in situatii asemanatoare va astept cu dragoste pentru a schimba impresii sau pur si simplu a comunica .MULTA SANATATE si nu uitati ca va astept cu drag !
  •  
    • 1946 mesaje
    11 Nov 2004, 12:50
    0 0
    buna cata.
    spre rusinea mea, nu stiu nimic despre aceasta boala. asa ca te rog pe tine sa-mi spui mai multe.
  •  
    • 8 mesaje
    11 Nov 2004, 15:58
    0 0
    Buna cecylly, ce ma bucur ca mi-ai raspuns si te rog nu folosi expresia de "spre rusinea mea" pentru ca nu ai de unde sti. Uite, aceasta boala este defapt o forma de cancer ganglionar mai exact o formatiune de ganglioni crescuti pe intestine .Asa s-a intamplat si cu mine, cand dintr-o simpla durere de spate s-a descoperit ca am acesta boala. Am fost operata iar dupa aceeia am urmat un tratament cu citostatic. Acum sunt bine, partea haioasa a lucrurilor nu este aceeia ca ramai fara par in timpul tratamentului ci ca toata viata voi traii cu un sentiment de teama ca boala va revenii.Oricum acum sunt bine iar cine ma vede pe strada nici nu-si imagineaza ca as avea probleme de acest fel. Iarta-ma daca te-am plictisit, si sa stii ca mi-a facut o reala placere sa te cunosc. Stii ceva imi doresc sa fim prietene, astept cu nerabdare raspunsul tau si chiar mi-ar place sa vorbim despre orice.
  •  
    • 8 mesaje
    11 Nov 2004, 15:59
    0 0
    Buna cecylly, ce ma bucur ca mi-ai raspuns si te rog nu folosi expresia de "spre rusinea mea" pentru ca nu ai de unde sti. Uite, aceasta boala este defapt o forma de cancer ganglionar mai exact o formatiune de ganglioni crescuti pe intestine .Asa s-a intamplat si cu mine, cand dintr-o simpla durere de spate s-a descoperit ca am acesta boala. Am fost operata iar dupa aceeia am urmat un tratament cu citostatic. Acum sunt bine, partea haioasa a lucrurilor nu este aceeia ca ramai fara par in timpul tratamentului ci ca toata viata voi traii cu un sentiment de teama ca boala va revenii.Oricum acum sunt bine iar cine ma vede pe strada nici nu-si imagineaza ca as avea probleme de acest fel. Iarta-ma daca te-am plictisit, si sa stii ca mi-a facut o reala placere sa te cunosc. Stii ceva imi doresc sa fim prietene, astept cu nerabdare raspunsul tau si chiar mi-ar place sa vorbim despre orice.
  •  
    • 8 mesaje
    11 Nov 2004, 15:59
    0 0
  •  
    • 1377 mesaje
    11 Nov 2004, 17:26
    0 0
    buna, cata, bine ai venit printre noi
    vei vedea ca multe eve iti vor fi alaturi!
    ma bucur ca te simti mai bine!
    daca simti nevoia sa povestesti prin ce ai trecut, noi te `ascultam` cu drag
    si cum sunt si ceva medici pe site, si ceva persoane cu probleme similare tie, o sa ai un feed back fain, sunt convinsa!
    iti urez multa multa sanatate si buna dispozitie
  •  
    • 524 mesaje
    11 Nov 2004, 17:36
    0 0
    cata, e foarte bine si foarte important, ca acum te simti bine. Bine ai venit printre noi.
  •  
    • 1946 mesaje
    12 Nov 2004, 09:43
    0 0
    buna cata.
    mi-e greu sa-mi imaginez prin ce ai trecut! si la varsta ta!
    ma bucur insa ca acum esti bine si ideal ar fi sa nu traiesti cu teama ca boala va reveni. este foarte important sa fi optimista si sa gandesti pozitiv.
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    12 Nov 2004, 09:50
    0 0
    Cata23, am incercat ieri sa-ti trimti un mesaj privat dar a aparut mesajul "acest utilizator nu exista in baza de date".Nu incerci tu sa-mi trimiti un mesaj privat?
  •  
    • 1946 mesaje
    12 Nov 2004, 12:22
    0 0
    cata, ce mai faci? nu mai dai nici-un semn de viata?
  •  
    • 8 mesaje
    12 Nov 2004, 15:33
    0 0
    Dumnezeule nu-mi vine sa cred ca am primit atatea mesaje de incurajare de la voi, nu ma asteptam sa-mi gasesc atatea prietene alaturi de mine. VA MULTUMESC !
    Evya, esti minunata si as vrea sa stiu mai multe despre tine iti multumesc pentru incurajare.
  •  
    • 8 mesaje
    12 Nov 2004, 15:46
    0 0
    Riana ,de asemenea multumesc si tie si sti ceva BINE V-AM GASIT PE VOI FETELOR !
  •  
    • 8 mesaje
    12 Nov 2004, 15:54
    0 0
    Idd incerc cu disperare sa-ti transmit un mesaj si mie imi tot apare eroare interna , dar nici o grija mai incerc.
  •  
    • 1377 mesaje
    12 Nov 2004, 16:01
    0 0
    esti o draguta!
    eu am vrut sa iti dau increderea ca vei fi ascultata si inteleasa, aici, printre eve Am avut si eu o perioada foarte grea, si evele mi-au fost alaturi cu sfaturi si idei! Dar cel mai important lucru a fost ca le-am simtit alaturi, si intelegatoare. Si parca prindeam puteri sa fac ceea ce trebuia sa fac . Chiar si cand stii ce trebuie sa faci (ai o perspectiva foarte clara asupra lucrurilor), simti nevoia de incurajari Fetele de aici sunt minunate, si tin sa le multumesc si eu acum, pentru momentele cand mi-au fost aproape si mi-au inteles framantarile
    Ce e fain este ca sunt multe moduri de gandire, multe temperamente, si asa ai acces la un spectru larg de opinii.

Eu nu am experienta cu boala de care ai suferit, nu pot decat sa ` iti fac galerie` , dar sunt multe fete aici care iti pot da un sfat la obiect. Vei primi probabil multe mesaje pe privat (deasupra cestii de amigo din stanga paginii, sus, intre cele 5 puncte de sub `Forum`, la mijlocul listei, vei vedea link-ul `mesaje private`. Daca esti logata iti vei putea citi mesajele pe care evele ti le trimit (scuze daca aceste lucruri erau stiute).

In alta ordine de idei, pot sa iti spun ca am cativa prieteni si prietene care au suferit de boli de o gravitate similara, si acum sunt foarte bine! 2 dintre ei - o fata si un barbat, au reusit chiar sa isi cladeasca fiecare cate un cuplu extraordinar, atunci cand nici nu mai sperau. Si sunt niste oameni fericiti.
    Asa ca fruntea sus, si fii increzatoare ca totul va fi bine ! Si bineinteles atentie maxima la sanatate!
    Te-am pupat
  •  
    • 8 mesaje
    12 Nov 2004, 16:03
    0 0
    Iarta-ma cecylly cum poti crede ca nu-ti mai dau nici un semn de viata, nu esti tu prima eva care mi-a raspuns ?
    Iarta-ma inca o data ca n-am fost atat de prompta dar singurul mod de a comunica cu voi este la birou , unde am avut foarte mult de lucru, am avut chiar o zi nebuna dar totul este grozav pentru ca esti alaturi de mine, si nu pot decat sa-ti multumesc si astept un semn de la tine.
  •  
    • 1377 mesaje
    12 Nov 2004, 16:19
    0 0
    aa... - tot de acolo poti si trimite mesaje private. te ruga una dintre eve sa ii scrii pe privat
  •  
    idd
    • 292 mesaje
    12 Nov 2004, 16:52
    0 0
    Cata23, am incercat si azi sa-ti trimit un mesaj privat, dar nu am reusit, aceeasi eroare.Ai reusit sa primesti vreun mesaj de la cineva? Tu ai cont de mail la eva(@eva.r?Ti-as scrie acolo.
  •  
    • 1377 mesaje
    14 Nov 2004, 15:03
    0 0
    am raspuns pe privat. sper ca ai primit
  •  
    • 9835 mesaje
    14 Nov 2004, 15:47
    0 0
    cata, bine ai venit printre noi!

Sanatate multa!
  •  
    • 1 mesaje
    10 Feb 2008, 17:01
    0 0
    buna...cata, te-as ruga din tot sufletl sa-mi spui mai multe despre boala ta sau daca se poate o adresa de maill. Prietenul meu a fost depistat cu aceasta boala si as vrea sa stiu cu ce il pot ajuta. Multumesc mult