BOALA HODGKIN
-
0 0Buna ziua fetelor, sunt una dintre voi, am 33 de ani si de ceva vreme ma lupt cu aceasta boala.
Daca cineva doreste sa afle povestea mea, sau daca sunteti in situatii asemanatoare va astept cu dragoste pentru a schimba impresii sau pur si simplu a comunica .MULTA SANATATE si nu uitati ca va astept cu drag ! -
Buna cecylly, ce ma bucur ca mi-ai raspuns si te rog nu folosi expresia de "spre rusinea mea" pentru ca nu ai de unde sti. Uite, aceasta boala este defapt o forma de cancer ganglionar mai exact o formatiune de ganglioni crescuti pe intestine .Asa s-a intamplat si cu mine, cand dintr-o simpla durere de spate s-a descoperit ca am acesta boala. Am fost operata iar dupa aceeia am urmat un tratament cu citostatic. Acum sunt bine, partea haioasa a lucrurilor nu este aceeia ca ramai fara par in timpul tratamentului ci ca toata viata voi traii cu un sentiment de teama ca boala va revenii.Oricum acum sunt bine iar cine ma vede pe strada nici nu-si imagineaza ca as avea probleme de acest fel. Iarta-ma daca te-am plictisit, si sa stii ca mi-a facut o reala placere sa te cunosc. Stii ceva imi doresc sa fim prietene, astept cu nerabdare raspunsul tau si chiar mi-ar place sa vorbim despre orice.
-
Buna cecylly, ce ma bucur ca mi-ai raspuns si te rog nu folosi expresia de "spre rusinea mea" pentru ca nu ai de unde sti. Uite, aceasta boala este defapt o forma de cancer ganglionar mai exact o formatiune de ganglioni crescuti pe intestine .Asa s-a intamplat si cu mine, cand dintr-o simpla durere de spate s-a descoperit ca am acesta boala. Am fost operata iar dupa aceeia am urmat un tratament cu citostatic. Acum sunt bine, partea haioasa a lucrurilor nu este aceeia ca ramai fara par in timpul tratamentului ci ca toata viata voi traii cu un sentiment de teama ca boala va revenii.Oricum acum sunt bine iar cine ma vede pe strada nici nu-si imagineaza ca as avea probleme de acest fel. Iarta-ma daca te-am plictisit, si sa stii ca mi-a facut o reala placere sa te cunosc. Stii ceva imi doresc sa fim prietene, astept cu nerabdare raspunsul tau si chiar mi-ar place sa vorbim despre orice.
-
-
buna, cata, bine ai venit printre noi
vei vedea ca multe eve iti vor fi alaturi!
ma bucur ca te simti mai bine!
daca simti nevoia sa povestesti prin ce ai trecut, noi te `ascultam` cu drag
si cum sunt si ceva medici pe site, si ceva persoane cu probleme similare tie, o sa ai un feed back fain, sunt convinsa!
iti urez multa multa sanatate si buna dispozitie
-
esti o draguta!
eu am vrut sa iti dau increderea ca vei fi ascultata si inteleasa, aici, printre eve
Am avut si eu o perioada foarte grea, si evele mi-au fost alaturi cu sfaturi si idei! Dar cel mai important lucru a fost ca le-am simtit alaturi, si intelegatoare. Si parca prindeam puteri sa fac ceea ce trebuia sa fac
. Chiar si cand stii ce trebuie sa faci (ai o perspectiva foarte clara asupra lucrurilor), simti nevoia de incurajari
Fetele de aici sunt minunate, si tin sa le multumesc si eu acum, pentru momentele cand mi-au fost aproape si mi-au inteles framantarile
Ce e fain este ca sunt multe moduri de gandire, multe temperamente, si asa ai acces la un spectru larg de opinii.
Eu nu am experienta cu boala de care ai suferit, nu pot decat sa ` iti fac galerie`
, dar sunt multe fete aici care iti pot da un sfat la obiect. Vei primi probabil multe mesaje pe privat (deasupra cestii de amigo din stanga paginii, sus, intre cele 5 puncte de sub `Forum`, la mijlocul listei, vei vedea link-ul `mesaje private`. Daca esti logata iti vei putea citi mesajele pe care evele ti le trimit (scuze daca aceste lucruri erau stiute).
In alta ordine de idei, pot sa iti spun ca am cativa prieteni si prietene care au suferit de boli de o gravitate similara, si acum sunt foarte bine! 2 dintre ei - o fata si un barbat, au reusit chiar sa isi cladeasca fiecare cate un cuplu extraordinar, atunci cand nici nu mai sperau. Si sunt niste oameni fericiti.
Asa ca fruntea sus, si fii increzatoare ca totul va fi bine
! Si bineinteles atentie maxima la sanatate!
Te-am pupat -
Iarta-ma cecylly cum poti crede ca nu-ti mai dau nici un semn de viata, nu esti tu prima eva care mi-a raspuns ?
Iarta-ma inca o data ca n-am fost atat de prompta dar singurul mod de a comunica cu voi este la birou , unde am avut foarte mult de lucru, am avut chiar o zi nebuna dar totul este grozav pentru ca esti alaturi de mine, si nu pot decat sa-ti multumesc si astept un semn de la tine.