Cine poate sa imi spuna ceva despre....

•  
    • 157 mesaje
    10 Nov 2004, 23:40
    0 0
    Eu nu am purtat niciodata lentile de contact;de vreo 3 ani port ochelari si as vrea sa fac o schimbare..adica sa incerc cu lentile...dar nu prea stiu nimik despre cum se pastreaza,cum se folosesc ,cand trebuie schimbate...ma puteti ajuta si pe mine cu cateva sfaturi?
  •  
    • 1964 mesaje
    11 Nov 2004, 15:47
    0 0
    eu port ochelari de 8 ani si de vreo 4 ani am si lentile de contact dar nu prea le port , in schimb se poate spune ca stiu cam tot ce se poate despre ele. Eu, de exemplu am lentile de contact cu dioptrii (-2.00) si sunt si cosmetice, adica sunt colorate. Sunt de la Fresh Look. Le-am ales ca mi s-a potrivit cel mai bine curbura lor. Ideea este ca nu trebuie sa le simti deloc pe ochi.
    Cu solutia est o poveste similara. Trebuie sa incerci mai multe pana o gasesti pe cea care iti este buna - insemnand cea care iti curata cel mai bine lentilele si nici nu te ustura sau sa iti inroseasca ochii (pentru mine a fost buna Bauch&Lomb). Poti incerca o solutie neutra (Opti Free se numeste) care este pe baza de plante. Sansele sa nu iti fie compatibila sunt destul de mici.
    Referitor la curatat, este dificil la inceput dar te obisnuiesti. Se curata pe rand in causul palmei cu cateva picaturi de solutie. Iti mai dau detalii daca vrei.
    Pastrarea: eu le tin in recipientele lor (gasesti cate unul in cutia fiecarei solutii pe care o cumperi).

Daca mai vrei sa stii si alte chestii sau detalii, da-mi de veste.
    Pupici
  •  
    • 962 mesaje
    13 Nov 2004, 14:24
    0 0
    Babyk ce lentile ai de la freshlook? Cumva ColorBlends? Ma intereseaza sa imi iau verzi si astea mi se par cele mai naturale. Sunt cele cu contur si nervuri. Daca ai putea sa imi trimiti o poza cu tine ar fi super. Arata natural?
  •  
    • 9835 mesaje
    13 Nov 2004, 18:40
    0 0
    Stiu pe cineva cu miopie (-4, -5) care poarta niste lentile de contact pe care le scoate o singura zi pe luna pentru a le pune in solutie de-aia.
    Amicul respectiv e foarte incantat de ele. Imi mai amintesc ca mi-a spus ca poate face baie sau inota, fara sa fie nevoie sa si le scoata.
    Mi-a mai povestit ca are si o pereche colorate (albastre), pe care si le-a cumparat din cochetarie, dar pe care totusi nu are curajul sa le poarte.
  •  
    • 1964 mesaje
    16 Nov 2004, 11:31
    0 0
    da-mi mail-ul tau ca incerc sa scanez o poza...