mancarime gingivala
-
7 Dec 2010, 14:560 0
Hallo,
stie cineva de la ce apar mancarimile gingivale si cum se vindeca? tot am senzatie de mancarime si nu scap de ea.. sa fie de la pastele de dinti din comert?
tks
-
7 Dec 2010, 18:36Buna Deea,
eu sunt patita asa ca te sfatuiesc din timp: mancarimea gingiilor poate fi semn de parodontoza, asa ca fugutza la doctor si urmeaza cu strictete tratamentul. la mine a inceput cu mancarime si un gust si miros neplacut al cavitatii bucale, ca sa aflu apoi ca astea sunt semne de parodontoza. Eu am inceput de saptamana trecuta piascledine 300, mi l-a recomandat doctorul, am inteles ca urmat cu grija tratamentul acesta tine in frau boala.
asa ca mult succes si sper sa nu fie aceeasi chestie ca la mine! -
9 Dec 2010, 15:42Deea, cel mai bine du-te la medic. Am aflat si eu de Piascledine, mi-a zis si mie dentistul pentru ca am si eu probleme si abia am inceput sa-l iau de vreo saptamana. E misto ca-i natural si poti sa-l iei mult timp, adica asa se si recomanda. Acuma ce ai tu ar putea fi o simpla gingivita, nu-i musai sa fie paradontoza, da de doctor tot nu scapi
. -
14 Dec 2010, 12:59recomand si eu capsulele ipiascledine. ai mei parinti iau amandoi, unul pt artroza si altu pentru parodontoza. e misto ca ajuta la mai multe, nu e nici foarte scump si isi face treaba.
oricum, orice ati avea mergeti la doctor, ca ne sfatuim noi asa, dar doctorii stiu mai bine ce ni se potriveste.
bafta
sanatate