scurgeri din sani

•  
    • 5 mesaje
    4 Dec 2010, 16:06
    0 0

buna!am si eu o pb.am observat ca daca exercit presiune asupra sanilor, imediat sub sfarc, imi curge un lichid albicios, uneori transparent. nu stiu ce poate sa fie pentru ca nu mi s-a mai intamplat pana acum. astept sfaturi si raspunsuri de la persoane care au trecut prin asa cva sau au auzit, macar.

•  
    • 567 mesaje
    4 Dec 2010, 18:45
    0 0
    Nu mai astepta nici un moment, du-te la ginecolog si fa-ti un control. Scurgerile din san, de orice natura, nu sunt normale. In nici un caz nu astepta sa treaca de la sine, orice modificari pot fi semnalul instalarii unei boli serioase, asa ca cere rapid o opinie avizata.
    Multa sanatate.
  •  
    • 5 mesaje
    5 Dec 2010, 02:25
    0 0

ms.o sa ma duc dupa sarbatori.dar nu mi se pare nimic schimbat la mn si nu am nici o simptoma.doar daca exercit presiune asupra lor se intampla acest lucru.spontan nu mi s-a intamplat.

Acest mesaj a fost editat de către rynaflo: 5 Dec 2010, 02:26
  •  
    • 367 mesaje
    5 Dec 2010, 11:42
    0 0

nu-i mai verifica sa vezi daca curge ceva,cu cat o faci mai des cu atata curge mai mult.
    as putea sa te lamuresc mai bine daca mi-ai spune de cand ai aceste scurgeri ,daca ai nascut si ce varsta ai.
    problema ta poate insemna ca e o functionare normala a sanului sau poate te-ai lovit la san sau poate fi si o problema destul de complicata
    trebuie sa-ti faci o ecografie si o ductografie a sanului
    sanatate

Acest mesaj a fost editat de către adriana77: 5 Dec 2010, 11:43
  •  
    • 5 mesaje
    6 Dec 2010, 00:33
    0 1
    am 22 ani si nu am nascut.am observat acest lucru de ieri.dar prietenul meu sustine ca de mai mult timp mi se intampla asta.eu nu l-am crezut ca am zis ca nu are cum si ieri dimineata m-am trezit cu o mancarime la sfarcul drept si atunci am observat cand m-am atins putin mai tare.si apoi am incercat la ambii sani si se intampla acelasi lucru.nu ma dor si banuiesc ca ar fi de la anticonceptionale.
  •  
    • 13 mesaje
    10 Dec 2010, 05:10
    0 0
    Poate fi prolactina marita in organismul tau din cauza unor dereglari hormonale.Poate fi si din cauza anticonceptionalelor dar poate fi si un TSH mare ceea ce inseamna hipotiroidism.Depinde de cum te simti,in hipotiroidie te simti obosita,ai dureri musculare si de articulatii,dereglari menstruale(in general cicluri abundente),lentoare in miscarii...insa totusi e foarte bine sa consulti medicul de familie si el te va indruma unde trebuie sa mergi in continuare.Numai bine si nu te panica.
  •  
    • 5 mesaje
    22 Dec 2010, 00:57
    0 0
    multumesc tuturor.