Reumatism la 35 de ani?
-
0 0
In urma unor controale care le-am facut luna trecuta medicul mi-a spus ca as avea un inceput de reumatism. Mi-a dat sa iau antiinflamatoare, insa mi-e frica sa nu imi faca rau la stomac, am citit ca au tot felul de rectii adverse. Stie cineva vreun medicament natural care sa nu fie periculos? Voi ce ziceti, sa iau totusi medicamentele astea care mi le-a prescris? Ma gandesc ca am abea 35 de ani si nu as vrea sa incep de pea cum cu medicamente asa puternice.
Multumesc.
-
Pai am perioade cand ma dor incheieturile, mai ales genunchii. La mine este legat si de temperaturile scazute si umezeala, de exemplu vara sunt ok, durerile sunt foarte rare sau chiar deloc, insa cum incepe frigul si ploaia incep sa ma doara genunchii. Cateodata si coatele si incheieturile de la coapse (la sold, mai precis.)
Doctorul mi-a recomandat Flamexin pastile si Revulsin (asta e unguent).
Am mai vorbit cu cineva, o cunostinta care este medic de familie si mi-a zis sa iau Piascledin. Mi-a zis sa iau si Flamexinul, insa a insistat sa il iau si pe asta ca cica ar fi natural. N-am auzit de el pana acum, dar cred ca am sa incerc pentru ca nu am nimic de pierdut.
-
Daaaa, poti sa il iei! Sora mea (are 45 de ani) ia Piascledine de mai bine de un an si chiar si-a revenit. Mai ia din cand in cand si alte medicamente insa stiu sigur ca pe asta il ia aproape continuu. Nu mai are dureri asa de puternice cum avea si s-au rarit foarte mult. Este foarte multumita de tratament, insa are mare grija sa nu stea in frig. A mai ajutat-o mult si faptul ca face sport. Se duce la pilates, cica asta e cel mai indicat ptr astfel de boli.
-
In sectiunea de FITOTERAPIE a EcoMedica.ro puteti gasi cateva remedii naturiste pentru variate tipuri de REUMATISM (urmeaza sa mai apara si altele). Sincer, va recomand remediile naturiste, chiar daca unii aleg sa le blameze (din motivecare pe mine ma depasesc). Este foarte adevarat ca remediile naturiste nu isi arata efectele dupa una-doua administrari, dar cel putin, efectele lor sunt de durata mult mai mare si, mai important, nu comporta efecte secundare asupra organismului
Va doresc multa sanatate!
-
recomand cu incredere puterea ursului si gheara dracului dar folosite impreuna www.biolifecare.eu sau 0756066089
Acest mesaj a fost editat de către bio_lifecare: -
Salut fetelor! Stiu de la bunica mea de problemele reumatice. Atunci cand se schimba vreamea mai ales, avea super dureri de articulatii. Ea a incercat un tratament natural cu niste suplimente Articular Total care ajuta la regenerarea oaselor, tendoanelor, cartilajelor si ligamentelor. O alta problema asociata, mai ales in cazul femeilor este osteoporoza. Oricum, mai multe informatii aflati pe site-ul Bioelemente.