raceala "cronica " si infectii urinale repetate
-
1 Dec 2010, 01:220 0
va rog mult un sfat!!
din cauza ca am stat o perioada lunga in frig si am tot suferit raceli repetate ,am capatat o mare sensibiliatet atat la nivelul gatului/plamanului cat si a rinichilor!!in sensul ca la cea mai mica bataie de vant fac infectii atat in gat cat si in zona rinichilor/ovarelor!
si nimeni nu-mi spune ce sa fac..daca iau tratment cu antibiotic/ibuprofen imi trec pe moment dar apoi revin!
aproape ca nu mai pot sta afara pe timpu rece iar in casa trebuie sa stau ff bine imbracata..pot avea o viata normala doar la o temperatura de peste 25 de grade!!
va rog mult..un sfat chiar nu exista ceva care sa desensibilizeze/deinflameze aceste zone "racite"??
mi s-a mai dat ceva pt sistemul imunitar si tot felul de produse naturiste, dar acestea au efecte pe termen lung si oricum nu am vazut vreun efect major!!
multumesc!!
-
5 Dec 2010, 20:26
Eu am o amica care a patit la fel si cand s-a dus la ginecologie si si-a facut mai multe teste si verificari medicul i-a zis ca toata problema era din cauza la unul din ovare la care avea mai multe chisturi si pt ca s-a dus prea tarziu a fost nevoita sa ii scoata ovarul imbolnavit. Acum si-a revenit f bine si sistemul imunitar i s-a intarit, pur si simplu i-au incetat racelile dese,care o lasasera in ultimul timp fara nici o forta. Incearca si tu mai multe analize si controale , vezi ca multe probleme le avem noi femeile din cauza sist genital. Poate iti e de ajutor ce am scris, multa sanatate ...pupici

-
8 Dec 2010, 23:53wow .ciudat caz al amicei tale..eu mi-am facut analizele la ginecolog si nu a iesit nimik in afara de eterna candida.. si simt o durere si incomoditate chiar in zona gatului,spatelui,aparat respirator dar deja sunt disperata nu mai stiu cum s-o mai tratez..si bautul apei la temperatura normala ma inflameaza
(((