Infectie vaginala - Remedii naturiste

•  
    • 3 mesaje
    30 Nov 2010, 22:03
    0 0

Buna.

Am si eu o problema. Acum cateva saptamani am inceput sa am secretii albe si "branzoase" si niste mancarimi. Am fost la ginecolog si am primit recomandarea ca pe langa medicamente sa fac spalaturi vaginale cu ceai de galbenele. Oare sunt indicate aceste spalaturi sau doar o sa imi slabeasca organismul...

Inca mai am infectia si nu stiu ce sa mai fac....

Am auzit ca daca ma spal cu apa si bicarbonat (o lingurita) ajuta. Stie cineva daca e asa, sau un remediu mai bun?

•  
    • 1741 mesaje
    30 Nov 2010, 22:31
    0 0
    cu galbenele nu stiu dar cu bicarbonat stiu,am incercat si e bine..da rezultate
  •  
    • 7 mesaje
    1 Dec 2010, 13:40
    0 0
    ceaiul de sunatoare este foarte bun,dar sa stai jumatate de ora cu fundul in el in lighean sa fie cald.dimineata si seara mai multe zile la rand.
  •  
    • 8 mesaje
    2 Dec 2010, 10:13
    0 0
    Poti folosii remedii naturiste.
    Ceai de pelin-spalaturi vaginale de 2 ori pe zi si poti folosii un produs natural de la Calivita ,se numeste:Acidophilus (echilibreaza ph-ul, flora bacteriana)
    Iti trimit un link unde poti citit toate informatiile despre acest produs:
    http://www.terapii-naturiste.com/calivita/prospecte-produse-calivita/acidophilus-ac-zymes.htm
  •  
    • 189 mesaje
    2 Dec 2010, 15:42
    0 0
    Cunosc persoana care se lupta cu problema asemanatoare, a incercat cu multe tratamente, si pana la urma a luat microalge la insistenta surorii ei. I-a trecut si e bine. Microalgele i-au tratat cauza, nu doar simptomele. Ele actioneaza la nivel celular, regleaza metabolismul, hormonii, ph-ul (fiind alcaline), intaresc imunitatea...
    Poti citi despre cercetari la www.algae-facts.com si www.greengold-imune.webs.com
    Sanatate multa!
  •  
    • 367 mesaje
    3 Dec 2010, 11:31
    0 0
    fata,eu cred ca tu ai candidoza,daca asa ti-a zis si medicul sa stii ca cel mai bun tratament naturist e cel cu iaurt.imbibi un tampon in iaurt care contine Lactobacillus Acidophilus si-l introduci in vagin de doua ori pe zi. sau poti sa-ti pui inauntru iaurt direct cu seringa,cum vrei tu.stai 1-2 ore si te speli cu pelin .
    sanatate
  •  
    • 3 mesaje
    4 Dec 2010, 18:46
    1 0
    Margo... said:
    cu galbenele nu stiu dar cu bicarbonat stiu,am incercat si e bine..da rezultate

...pana acum am incercat sa iau ovulele recomandate si crema "Canesten"; daca nici asta nu merge, o sa incerc cu bicarbonat si cu orice altceva. Acum, de cand am inceput tratamentul, secretia e la fel de abundenta si parca mai "groasa". Mai am sa iau un ovul luni...chiar sper sa treaca. Va multumesc mult

Acest mesaj a fost editat de către Storm90: 4 Dec 2010, 18:53
  •  
    • 11 mesaje
    4 Dec 2010, 19:56
    0 0

eu zic sa te gandesti de 2 ori inainte sa folosesti iaurt din comert in zona genitala... poti pune o lingura de bicarbonat in ceaiul de galbenele dar nu abuza de irigator ca unii medici il considera nesanatos...

•  
    • 29 mesaje
    5 Dec 2010, 20:47
    0 0

Eu am scapat de candida dupa ce doctora mi-a prescris o crema vaginala numita Gynofort 2%. Crema se afla intr-o siringa , se face o singura aplicatie cat mai adanc in vagin.  5 zile nu trebuie sa aveti contact sexual.Ca un sfat nu va spalati cu lotiunea intima inauntru vaginului , deoarece si aceaste poate sa va determine creeare de secretie in abundenta, spalati-va doar cu apa , detegentii intimi sunt doar pentru exterior , never pt interior. Si inca ceva beti ceai de  coada soricelului, planta are o mare importanta pentru afectiunile genitale ale femeilor, recomandandu-se cure cu ceai de coada-soricelului.in caz de leucoree(scurgeri albe), se recomanda 2 cani de ceai pe zi. Sanatate multa..pupicei

•  
    • 84 mesaje
    6 Dec 2010, 14:18
    0 0

Am si eu o infectie vaginala...am fost la dr. si mi-a prescris macmiror pastile si ovule.Am inceput tratamentul dar mi-a venit ciclul si dr. mi*a zis sa nu pun ovul atunci. Intrebarea este -intrerup si pastilele sau doar ovulele ?
    Merci ...anticipat

Acest mesaj a fost editat de către tigrutza_geea: 6 Dec 2010, 14:19
  •  
    • 3 mesaje
    6 Dec 2010, 19:54
    0 0
    Cel mai bun este tratament cu apa de argint coloidal, 25 lei/l si noni 40 lei/l de la www. medicer.ro. Rezultate vizibile din prima zi, recomand tuturor.Valerica.
  •  
    • 3 mesaje
    6 Dec 2010, 22:26
    0 0
    tigrutza_geea said:

Am si eu o infectie vaginala...am fost la dr. si mi-a prescris macmiror pastile si ovule.Am inceput tratamentul dar mi-a venit ciclul si dr. mi*a zis sa nu pun ovul atunci. Intrebarea este -intrerup si pastilele sau doar ovulele ?
    Merci ...anticipat

Eu stiu ca se intrerup doar ovulele... 

•  
    • 1 mesaje
    9 Dec 2010, 14:23
    0 0

Incearca spalaturile cu ceaiuri indicate mai sus de fete si eu zic sa folosesti acidophilus este excelent pentru flora intestinala si pentru curatirea organismului

il gasesti pe [url=http://www.suplimente-naturiste.com/]suplimente-naturiste.com[/url]