HELP! SANATORIU RECUPERARE DUPA ACCIDENT VASCULAR

•  
    • 175 mesaje
    30 Nov 2010, 16:41
    0 0

Va rog mult sa ma ajutati! Cunoaste cineva dintre voi vreun sanatoriu de recuperare dupa un accident vascular? Trebuie neaparat sa-mi internez mama intr-o astfel de institutie, are sanse reale de recuperare, facem exercitii, reflexoterapie, insa cred ca are nevoie de un kinetoterapeut experimentat si de alte proceduri specifice bolii. Locuim in Bacau si nu am gasit nici unul care sa se deplaseze la domiciliul bolnavului. Am dat si anunt si nu a sunat nimeni! Nu pot sa o deplasez periodic la un astfel de cabinet. M-am documentat mult, fac eu cu ea exercitii, dar are nevoie de ajutor de specialitate.  Am cautat pe net si nu am gasit decat unele pt fitosi, foarte costisitoare. Am inteles ca cei de la OTV au vorbit despre asa ceva dar eu n-am vazut. Stie cineva vreun astfel de asezamant la noi in tara?Va multumesc anticipat. 

•  
    • 4411 mesaje
    3 Dec 2010, 23:56
    0 0
    Nu cred ca exista sanatoriu de recuperare insa exista sectii de recuperare,unde se face kineto,fizioterapie,masaj.Eu am fost internata pentru recuperare,acum 10 ani,in urma unui accident de masina;Nu cred sa nu existe in zona voastra.Eu sunt din Ploiesti,la noi exista o astfel de sectie in cadrul unui spital,in apropierea orasului mai este un spital care se ocupa de asta,la Baltesti.Ai discutat cu medicul de familie?Ar trebui sa stie unde sa te indrume.