trompe infundate

•  
    • 15 mesaje
    30 Nov 2010, 01:47
    0 0

buna!sunt o tanara care isi doreste din tot sufletul un copil dar nu se poate pt k am trompele infundate.Am trecut prin mai multe serii de analize si controale in urma carora doctorii au ajuns la concluzia k am trompele infundate.ma ajuta cineva care trece prin aceleasi suparari ca mine sa mi ridice si mie putin moralul k eu deja sunt terminata.va multumesc si astept rasp vostru.pup

•  
    svf
    • 5173 mesaje
    30 Nov 2010, 15:40
    0 1
    Pai si doctorii aia nu ti-au spus ce sa faci in acest caz?
    Am avut o prietena ( a murit, Dumnezeu sa o ierte), cu aceeasi problema si totusi la 36 de ani a ramas insarcinata si a nascut fara probleme.
  •  
    • 403 mesaje
    30 Nov 2010, 16:25
    0 0

Pentru trompe infundate se recomanda operatie LAPAROSCOPICA , pe care eu am facut-o de 2 ori, dar din pacate eu nu am nici acum copii; dar asta nu inseamna ca si tu vei avea aceeasi soarta.Nu este o operatie grea, dar depinde totusi de fiecare individ in parte cum suporta.Cred ca ti-au facut Histerosalpingografie ca sa ajunga la acest diagnostic nu ?!?!? Ca fara substanta de contrast care se baga la HSG nu se poate vedea daca sunt infundate sau nu.

•  
    • 15 mesaje
    2 Dec 2010, 05:33
    0 0
    aveti dreptate rezultatul l am aflat dupa ce am facut HSG (a fost ceva groaznic)apoi am fost trimisa de dr meu ginecolog la bucuresti pt k acolo au aparatura mai buna si sunt dr mai buni.Am fost la un cabinet particular la o dr de nota 2000 si mi a zis k trebuie facuta o laparoscopie de care sincer imi este foarte frica.
  •  
    • 403 mesaje
    2 Dec 2010, 08:09
    0 0

Dupa cum am mai spus eu am 2 laparoscopii pt. defundarea trompelor la distanta de 11 luni intre ele.Nu ai de ce sa-ti faci griji; este o operatie usoara si fara dureri. Eu m-am refacut foarte repede; ziua cea mai urata este a 2 a in rest, recuperarea este foarte rapida.Sunt practic 3 sau 4 gaurele foarte mici prin care ei introduc aparatura.Din proprie experienta iti spun si ma repet, nu ai de ce sa-ti faci griji.

Bafta multa

•  
    • 3 mesaje
    14 Apr 2011, 10:40
    0 3
    am avut si eu trompele infundate de 4 ani si nici un doctor nu mia gasit un diagnostic bun pana am ajuns la doctorul sam din iasi de la profesmed mia facut o interventie chirurgicala jos direct inauntru fara taiere pe burta si dupa aia tratament cu antibiotic si antiinflamatoare eu il recomand pentru toata lumea ca este foarte bun cine vrea mai multe detalii cristina_kety@yahoo.com
  •  
    • 14 mesaje
    29 Iul 2011, 22:29
    2 4
    buna si eu am avut trompele infundate timp de ani buni care nici un medic nu stia dar imi dadeau sa iau pastile si am auzit de la o cunostinta de dn dr sam cu care reusit sa ramana sai insarcinata. mi-a desfundat trompele fara bisturiu si fara durere e oo metoda de-a dumnealui. apoi am facut 6 sedinte a cate o intilatie la fiecare sedinta. si la fel fara durere acum nu mai am nici o problema si am reusit sa raman si insarcinataa imediat dupa terminarea ultimei instilatii. e fff bun medicul lucreaza la profesmed in iasi dr.sam89 e id dumnealui 0744474496 este nr doctorului mergi cu incredere caci e ft bun