subiect .. neplacut
-
0 0
Buna fetelor,
as vrea sa ma ajutati cu niste sfaturi legate de o situatie cam neplacuta cu care ma confrunt.
dimineata am o respiratie puturoasa rau care nu trece dupa ce ma spal pe dinti. trebuie sa mestec guma din ora in ora pentru ca altfel am impresia ca "omor" lumea din jur. problema asta a aparut de vreo luna si am crezut ca poate e ceva de la dieta ( m-am facut vegetariana ) dar nu a trecut, din contra s-a accentuat. pe langa asta, am permanent senzatia de cocleala in gura.. e oribil!! si nu stiu ce sa incerc ca sa scap.
si ca sa fie treaba si mai neplacuta, a inceput sa ma doara gingiile ( daca e posibil asa ceva), ca si cum s-ar pregati sa-mi cada dintele si ma gandesc cu groaza ca trebuie sa merg la dentist.. aveti idee daca este o reactie normala a organismului sau altceva? stiti vreun remediu?
-
buna,
stiu ca e horror sa mergi la dentist, dar eu zis sa fugi. sa nu ai alte nenorociri. parodontoza sau ceva la stomac. tata are parodontoza si avea si el simptomele zise de tine si altele (trosneala de dinti, sangerari si deformari gingivale etc.). Medicu i-a zis sa incerce sa ia Piascledine si il ajuta sa stii.
bafta! -
In primul rand ar trebui sa faci o vizita la stomatolog. Cand a fost ultima oara cand ti-ai facut un detartraj? Ar putea fi si o infectie la o masea/dinte sau carie netratata si de care tu nu stii. Iar daca e vorba de parodontoza, chiar nu e de joaca… eu am asa ceva si acum tb sa grija de tot acum, de la ce mananc, la viata de zi cu zi.. am renuntat la tutun spre ex. Piascledine cat costa, stie cineva?
-
multumesc pentru sfaturi!
mai am cateva intrebari:
@ adriana 77 : am auzit ca detoxifierea organismului se face foarte rar si este extrem de agresiva, trebuie sa stai in casa cateva zile si ti-e permanent rau. ma gandeam sa incerc asa ceva, la cate prosti bagam in noi sigur i-ar prinde bine corpului meu asa ceva. Tu ai incercat? ai vreo reteta naturista pentru asa ceva? zi-mi de cura cu ulei, te rog
@broscuta_sammy & afrodita 65: parodontoza chiar este horror! nici nu vreau sa ma gandesc la asa ceva, tocmai din acest motiv vreau sa gasesc cat mai repede un remediu. ce e piascledine? e natural? unde il gasesc?
@lala 14: de menta stiam, de marar, nu. mersi pentru pont
o sa merg sigur la doctor si la stomotalog si pentru niste analize generale , astept sa iau salariul sa ma programez.
inca o data multumesc, fetelor!
-
Ptr. Rebeka: Piascledine e natural, am intrebat si eu ieri stomatoloaga care are grija de dintzii mei si mi-a zis ca pot sa iau fara probleme ca nu are multe efecte adverse ca altele de genu asta, ca ajuta mult. Insa mi-a precizat foparte clar ca daca ma apuc de el trebuie sa-l iau vreo 6-8 luni ca sa se vada efectele.
Si frunzele de patrunjel cica sunt bune
. Mesteci patrunjel....mult si bine
-
cura cu ulei,constă în clătirea gurii, în fiecare dimineaţă, imediat după trezirea din somn şi înainte de spălatul pe dinţi, cu ulei din floarea soarelui, pe cît posibil nerafinat, presat la rece. Se ia o gură de ulei şi se clăteşte gura, trecînd uleiul printre dinţi, cu putere, timp de 15 minute, pînă cînd uleiul devine o pastă albicioasă. După 15 minute, această pastă, care a acumulat în ea o cantitate apreciabilă de toxine preluate din salivă dar şi din vinişoarele aflate sub limbă – un adevărat depozit de toxine al sistemului circulator (de aici şi practica tăierilor sub limbă), se scuipă în întregime, avînd grijă să nu fie înghiţită absolut nici o picătură. Metoda se repetă zilnic, minim 3 săptămîni. Nu există limită maximă. Efectele se simt chiar în primele minute după procedură, simţind imediat o stare de bine, de confort fizic şi psihic. A nu se abandona cura după cîteva zile, detoxifierea organismului în general şi a ficatului în special fiind apreciabile calitativ, aşa cum am mai spus, abia după cel puţin 3 săptămîni. Abandonarea curei după cîteva zile nu face altceva decît să sporească acumularea toxinelor în organism.
-
Buna fetelor,
am fost la doctor, se pare ca intr-adevar am un inceput de parodontoza , partea buna este ca e la inceput afectiunea, asa ca nu o sa faca ravagii cu dintii mei. Mi-a prescris si piascledine, trebuie sa-l iau 6 luni cel putin, si apoi ma vedem.
Adriana77: cura cu ulei e cam scarboasa ( normal, doar are legatura cu toxinele din corp) dar sunt hotarata sa o incerc.
multumesc pentru raspuns si timp.