e nevoie de inca o vizita la ginecolog?
-
0 1
Buna evelor.sunt noua pe forum...adica mi-am facut cont special pentru ca am nevoie de o parere.acum 2 saptamani,in urma unui contact sexual am inceput sa am mancarimi si usturimi.dupa 4-5 zile am fost la ginecolog si cred ca m-a diagnosticat cu candidoza,mi-a spus ca am o ciuperca,dar nu mi-a spus si ce,si nu inteleg ce a scris pe reteta,dar eu cred ca asta era.Ca tratament am avut timp de 5 zile pastile Nizoral,cate 2 pe zi;ovule polygynax timp de 12 zile si spalaturi vaginale cu 1lingura bicarbonat de sodiu/0,5 l apa fiarta.am terminat pastilele,mai am 5 ovule.Insa de aseara am inceput sa am sangerari vaginale.Menstruatia trebuie sa imi vine abia peste 2 saptamani,si sunt aproape sigura ca nu este din cauza menstruatiei.Credeti ca trebuie sa ma duc din nou la ginecolog,sau trebuie sa intrerup tratamentul cu ovule?ca am citit pe diferite forumuri ca asta ar fi cauza..dar in avest caz mi-e teama sa nu-mi revina infectia.Ma feresc de inca o vizita la ginecolog pentru ca trebuie sa ma duc in alt oras,si stau cam prost cu banii,nu prea am de unde sa fac rost pentru inca un control.Parintilor nu le pot spune pentru ca nu stiu ca mi-am inceput viata sexuala si daca afla mama iese rau de tot,am abia 18 ani si ceva:(. Am nvoie de parerea cuiva care a mai trecut prin asta sau care se pricepe mai bine in acest domeniu..
-
fataaaaa,nu ti-o mai trage fara prezervativ ca e naspa rau.ati dai seama ca pe langa candidoza/ciuperca descoperita,e posibil sa mai fi luat si altceva?
daca ai relatii sexuale regulate,nah cat de cat,ar trebui ca si el sa urmeze un tratament,altfel tu l-ai facut degeaba
eu nu cred ca sangerezi de la ovule,poate ati vine ciclu mai devreme,doar te-ai patat sau cum e?
nu cumva esti gravida?
-
Da, din pacate nu cred ca ai de ales, trebuie sa mergi inapoi la ginecolog si sa iti faci un set de analize amanuntite, inclusiv testul Pap. Nu te gandi la bani neaparat, pt ca e mult mai important sa iti rezolvi problema.
Cat despre parinti, vorbeste cu ei, mai ales cu mama. Indiferent de varsta, trebuie sa te inteleaga si sa te sustina, rusinile si fricile de genul asta nu isi mai au rostul. In fond, ai 18 ani nu 12, va accepta ca nu mai esti copil.
Important e sa iti stopezi sangerarea si sa afli daca pe langa candida nu ai luat si HPV, de ex, care da sangerari acute intre menstre.
Multa bafta si nu amana.
-
adriana77 said:
fataaaaa,nu ti-o mai trage fara prezervativ ca e naspa rau.ati dai seama ca pe langa candidoza/ciuperca descoperita,e posibil sa mai fi luat si altceva?
daca ai relatii sexuale regulate,nah cat de cat,ar trebui ca si el sa urmeze un tratament,altfel tu l-ai facut degeaba
eu nu cred ca sangerezi de la ovule,poate ati vine ciclu mai devreme,doar te-ai patat sau cum e?
nu cumva esti gravida?
face si el tratament
astile nizoral timp de 5 zile,2/zi si crema tot nizoral...si nu,nu sunt gravida...
-
am fost la ginecologul la care am fost prima data si din pacate isi terminase programul. L-am sunat si i-am spus si a zis ca mi-a venit menstruatia mai devreme cu o saptamana,ca nu e ceva anormal. Ca menstruatia trebuia sa imi vina peste o saptamana,nu 2,cum am zis in primul mesaj..m-am uitat apoi pe calendar.si acum ma doare si putin burta asa cum ma doare de obicei cand imi vine...