sunt gravida? pls help me
-
0 0
trebuia sa imi vina menstruatia pe 10 noiembrie dar nu mi-a venit...cand ma culc cu iubitul nu ma protejez cu nimic doar ca nu ejaculeaza in mine...pot sa raman?el zice ca e posibil sa se scape...mie imi e frica pt ca am doar 18 ani niciodata nu mi-a intarziat atat...
Acest mesaj a fost editat de către tantziqa: -
de ce nu iti faci un test de sarcina? noi nu avem de unde sa stim daca esti gravida sau nu. din moment ce nu te protejezi cum trebuie, ai sanse sa ramai insarcinata.
Acest mesaj a fost editat de către charlize02: -
Sex neprotejat=sarcina nedorita!! Ma fetelor ati innebunit?? Intr0o lume in care bolile venerice circula ca la ele acasa voi inca mai faceti sex neprotejat?? A..cu iubitul, m-am linistit acum!!

Pai mai, in cazul acesta fa-ti un test de sarcina, ti-au spus si fetele mai sus. Si nu ar fi rau sa incepi sa folosesti un prezervativ. Cred ca esti prea mica pentru un avort. -
Icelady, ma uimesti cu fiecare mesaj pe care-l scrii. Esti studenta in primul an, venita din Moldova, banuiesc ca fara rude, fara ajutor dar risti sa ramai gravida. Si una peste alta mai esti ancorata intr-o relatie nesigura (dupa framantarile exprimate)
Doza de inconstienta e foarte mare.
Acest mesaj a fost editat de către succes1: -
Nu te ocupi cu prostii, n-am cum sa afirm asa ceva dar in situatia de fata, presupun ca numai gandul la cresterea unui copil nu iti sta.
Daca nu te protejezi riscul este foarte mare de a ramane insarcinata. Tu esti una dintre cele care gandesc "dupa" .
Daca tu crezi ca e ok, foarte bine.
Daca vei face avorturi, riscul de a nu mai avea copii este foarte mare.