E posibil sa fiu insarcinata?

•  
    • 1 mesaje
    14 Nov 2010, 23:20
    0 0

Buna.as vrea si eu un sfat de la voi daca se poate ca simt ca o iau razna.:(.In luna August am inceput sa iau anticonceptionale o data cu inceperea CM insa dupa 2 zile le am lasat pt ca nu ma simteam bine de la ele.La mijlocul lunii am avut un asa zis act sexual neprotejat ..fara ejaculare.In Septembrie CM a intarziat 8-10 zile dar a venit.Am facut cate 2-3 teste pe luna si au iesit negative insa in mintea mea am ramas cu teama de a nu fi insarcinata.Nu am avut dureri de sani insa stari de greata am avut uneori,acum nu mai am.As vrea sa stiu si parerea voastra: pot fi insarcinata chiar daca CM a venit in fiecare luna si testele au iesit negative?.MS!

•  
    • 19 mesaje
    15 Nov 2010, 04:51
    0 0
    Daca ai avut ciclu mentrual nu esti gravida, desi a intarziat. cu 10 zile. Posibil sa ai de-a face cu un imbalans hormonal din cauza pilulor contrapcetive. Trebuie luate dupa indicatia medicului ginecolog, ptr ca pot da organismul peste cap. De obicei nu isi fac efect numai dupa saptamani de la prima administrare. In cazul tau dupa cele mentionate mai sus, pare imposibil sa fi insarcinata, atata timp cand nu a existat ejaculare, plus ca nu prezinti simtomele de sarcina. Ptr ca esti o tanara domnisoara,ti-as recomanda sa vezi un medic ginecolog ptr controlul de rutina care trebuie facut anual. Trebuie avuta mare grija de sanatate ptr ca odata ce ti-ai inceput viata sexuala esti expusa la o multime de afectiuni si trebuie prevenite probleme pe viitor.