aparate de diagnosticare rapida.

•  
    • 36 mesaje
    4 Nov 2004, 14:32
    0 0
    D.D.F.A.O. SAU QMXCI
    DIAGNOSTICARE ASISTATA DE CALCULATOR SI BIOFRECVENTA...
    STIE CINEVA CEVA? SAU ESTE UN FEL DE TEAPA? SE EFECTUEAZA LA IMEDICA LABORATORIES S.A.BUCURESTI SAU LA CABINETUL INDIVIDUAL AL LIANEI COMSA. VA ROG.. AM CITIT IN REVISTA DOCTORUL CASEI DAR AS DORI MAI MULTE DETALII. POATE CA CINEVA DINTRE VOI A TESTAT ACESTE APARATE . MULTUMESC.
  •  
    • 53 mesaje
    6 Nov 2004, 09:45
    0 0
    Pot spune cate ceva doar despre QX (quantum X)- cu bio-rezonanta si bio-feedback.
    M-am testat mai mult de curiozitate. Nu sufeream de nici o boala, doar ca la insistentele unei colege m-am dus si eu. In acel moment insa eram dupa o viroza respiratorie luata de la mare, care ma rapusese. Eram vlaguita la propriu.
    Si rezultatele masuratorilor au aratat asta. Nu sunt multe posibilitati pentru a evidentia tehnic/stiintific starea de fatigabilitate sau de oxigenare a organismului la nivel celular. Acest aparat poate sa o faca, asa cum face si alte determinari, mult mai rapid si putin invaziv decat analizele clasice. De exemplu, factori la care esti alergic, alimente pe care trebuie sa le eviti, prezenta de metale grele in corp sau de toxine, vitamine, minerale. Unei colege i-a depistat urme de insecticid, la o saptamana dupa ce utilizase produsul la dezinsectia apartamentului.
    Ar mai fi un aspect: ti se spun si lucruri pe care nu le identifici ca fiind problemele tale. Se pare ca determina boala in faza ei incipienta, nesimptomatica, dandu-ti timp sa iei masurile necesare.
    Atentie, depinde foarte mult de experienta doctorului care face interpretarea masuratorilor. Am auzit ca sunt cabinete care conecteaza aparatul la imprimanta si iti listeaza rezultatul contra a 100 $ (in limba engleza) ceea ce e enorm, dar depinde apoi de maiestria doctorului in a corela acele rezultate si a decela cauzele de baza ale dezechilibrelor din organism. O consultatie de rutina, la noi in oras costa 300 000 lei si dureaza cam 15-30 minute, la un om "sanatos".
    Stiti cum trebuie procedat, dupa parerea mea? Va faceti intai niste analize clasice, apoi va duceti si la aparat si in felul acesta va convingeti cat e de real. Eu zic, totusi, ca nu e nici o Teapa. Am citit cate ceva si pe site-uri din afara si e considerata o metoda stiintifica.
  •  
    • 248 mesaje
    6 Nov 2004, 23:42
    0 0
    Unde se fac astfel de diagnosticari (adresa, telefon) si cat costa? Pentru ca as vrea sa fac si eu. Doar se diagnosticheaza afectiunile sau se si trateaza prin biorezonanta?
  •  
    • 248 mesaje
    7 Nov 2004, 13:01
    0 0
    In Bucuresti m-ar interesa, daca se poate. Merci.
  •  
    • 75 mesaje
    8 Nov 2004, 08:03
    1 0
    dar in Timisoara exista asa ceva?
  •  
    • 83 mesaje
    8 Nov 2004, 10:55
    0 1
    Am fost de curand la o diagnosticare prin biorezonanta la Diperia Vitamed, foarte aproape de Casin - bd. Marasti nr. 35, interfon 2, telefon 224.11.47. A fost interesant, s-au "vazut" unele lucruri cu care eram la curent, altele m-au intrigat putin... in fine, oricum cred ca va trebui sa fac si analiza sangelui. Ti se spune care e starea meridianelor energetice, a chakrelor, a organelor,a sistemului osos, eventualele deficiente de vitamine si minerale, starea hormonilor etc. Se poate face si tratament (echilibrare energetica) cu acelasi aparat.
    Se pare insa ca nu au o politica foarte clara a preturilor: Cand m-am programat, mi-au spus ca e 1 milion pe ora, dar de obicei nu dureaza o ora, ci cam 30-40 de minute. Cand m-am dus la diagnosticare, mi-au spus ca va dura totusi circa o ora, dar ca am reducere 30% la suta si pana la urma am platit 700.000.
    Am auzit ca se fac asemenea diagnosticari si la Santo Raphael, pe bd. Dimitrie Pompei - tel. 232.22.45, 233.19.50.
  •  
    • 65 mesaje
    8 Nov 2004, 17:08
    0 0
    Multumim mult.
    Am sunat si eu... costa 700.000 lei pana pe 15 Decembrie. M-am programat impreuna cu sotul joi dupa amiaza.
    Suntem tare curiosi sa vedem ce si cum, mai ales ca acum 1 sapt. chiar ne-am facut analizele uzuale si stim cam ce "mici" probleme avem.
    Pupici, sanatate.
  •  
    • 111 mesaje
    9 Nov 2004, 10:05
    0 0
    te rugam frumos, sa ne povestesti si noua cum a fost!chiar iti vizioneaza centrii energetici,chakrele??
  •  
    • 53 mesaje
    9 Nov 2004, 15:42
    0 0
    Aparatul la care m-am testat eu (QX) nu face (din cate stiu, si sunt cam sigura, dar o sa mai intreb) si "echilibrare energetica". Sincera sa fiu, daca mi-ar fi spus ca imi poate influentza in orice fel aura energetica, nu mai calcam pe acolo, fie din teama, fie din neincredere. Acest aparat are stocate semnaturile energetice ale tuturor substanteleor cunoscute cu atingere/referire la organismul omenesc. El trimite niste semnale in corp dupa care masoara/analizeza/identifica/eticheteaza raspunsul(incluzand frecventa, voltaj, amperaj, inductanta, capacitate) pe care il primeste de la punctele de contact cu corpul omenesc.(ti se pun niste benzi de cauciuc in jurul fruntii, al mainilor si al picioarelor (in zona gambei)). Iti masoara si tensiunea arteriala si pulsul (stabileste daca esti relaxat sau agitat, daca esti energic sau vlaguit, etc. ;se depisteaza prezenta virusilor si bacteriilor cunoscute, a toxinelor, carenta vitaminelor si a mineralelor.Are in baza de date in jur la 8000 de substante inmagazinate cu valorile lor de referinta si in plus, am citit ca ofera terapeutului si un diagnostic obtinut in urma aplicarii unui algoritm matematic complex, impreuna cu sugestii de tratament.
    Dar tratamentul se face cu recomandarea produselor clasice sau a celor din gama suplimentelor nutritionale(vitamine, minerale, extrase de plante) si nu prin trimtierea spre pacient a vreunor energii corectoare. Schema de tratament indicata este optionala, pacientul putand sa selecteze doar acele afectiuni de care vrea sa se ocupe mai intai si care, bineinteles, au prioritate. Dupa ce urmezi o vreme schema indicata de ei, esti sfatuit sa revii la diagnosticare iar cei care au facut asta, au constatat ca s-au "astupat" deficientele pentru care au luat masurile recomandate.
    Ma voi interesa de adresele cabinetelor din Bucuresti si, daca va intereseaza, vi le transcriu, pentru ca stiu sigur ca medicii care vin periodic pe la noi prin oras,sunt din Bucuresti(aparatul este foarte scump si nu si-l permite oricine- in jur de cateva zeci de mii de Euro, mi se pare).
  •  
    • 486 mesaje
    9 Nov 2004, 17:07
    0 0
    Da-ne te rog o lista cu cabinetele care au asa ceva. Suna foarte interesant.
  •  
    • 111 mesaje
    9 Nov 2004, 17:16
    0 0
    multumesc, midochia. dar tu din ce oras esti? fiindca spuneai ca medici din bucuresti veneau periodic.
  •  
    • 36 mesaje
    10 Nov 2004, 16:45
    0 0
    exista unele restrictii cu privire la aceasta diagnosticare? ca in cazul rezonantei electromagnetice unde nu ai voie sa ai metale sau ceva de genul asta. apropo de rezonanta magn. cineva mi-a spus ca nu poti avea nici macar plombe din metal dar eu am mai spus si la alt subiect ca am doi dinti de portelan care sunt pusi pe pivoti din metal sau cam asa.. deci? ce cedeti?
  •  
    • 65 mesaje
    12 Nov 2004, 09:54
    0 0
    Dragelor, am fost si eu aseara cu sotul de am facut diag. prin biorezonanta... ce sa zic, suntem incantati caci majoritatea problemelor care ni le-a spus ca avem chiar le avem
    Acum urmam o schema de tratament, iar peste 3 sapt. mergem la control.
    Avem de facut si niste ecografii, analize...
    Sanatate multa, pupici.
  •  
    • 1 mesaje
    19 Nov 2004, 20:20
    0 0
    Am fost si eu la o diagnosticare la Diperia Vitamed.Aparatul pe care il folosesc ei este acelasi cu cel de care vorbesti tu.Am intrat pe internet si am vazut ca aparatul este folosit si pentru tratament dar nu cum zici tu ca influenteaza aura ci are legatura cu meridianele!De asemenea am vazut ca pretul unui astfel de aparat este cuprins intre 13000 si 18000de dolari;nu-i asa de scump cred eu!Oricum am primit si eu un tratament de acolo si mi-a spus ce medicamente sa nu folosesc pentru ca pot sa fac alergii si mi-a mai spus ce plante sunt mai bune pentru mine (rezoneaza cu organismul meu sau cam asa ceva).Interesant si util!
  •  
    • 2 mesaje
    7 Iun 2005, 04:15
    0 0
    Ati auzit de GRUPUL MEDICAL ALFA........DR. RADU STEFAN SI RADU DOINA????........PASTILUTE DIN PLANTE FOREVERLIVING, ALOE VERA.....?????
    Eu am programare acolo joi.......a fost mama si ce sa zic a nimerit-o. Sunt o gramada de firme si totusi asa putina publicitate.......fiecare cu metoda ei si cu pastilele ei.....costa 400.000 lei.........la ce preturi am auzit, nu e prea ieftin.....sau poate nu o fi asa de performant....???
  •  
    • 1 mesaje
    21 Oct 2010, 23:05
    0 0
    buna.si eu mi-am facut un test d biorezonanta si tin s spun ca am fost f impresionanta..eu am fost la un cabinet lana metrou Piata Sudului. aveau si doctor si tot ce trebuie si mia explicat totul pe intelesul meu, super tare..dak chiar te intereseaza uite un nr de tel: 0786104972. Sper sa te ajute..
  •  
    • 1552 mesaje
    24 Oct 2010, 14:44
    0 3
    unde anume la piata sudului este acest cabinet si cat costa consultatia?multumesc