mi-am facut testul de sarcina...
-
0 0
Buna fetelor,mi-am facut ieri testul de sarcina,dupa 10 zile de intarziere si mi-a iesit negativ,deja mi-a intarziat 11 zile,m-a durut burta f tare pana ieri de abia puteam sa stau in fund,dar mi-a trecut,am avut pana acum trei zile niste scurgeri alb-galbui,dar acum nu mai am nicio scurgere,mi-a spus o pritena k poate am vreo infectie si din aceasta cauza nu imi vine ciclul.Sunt un pic cam ingrijorata pentru ca am o durere la sanul stang si mi-l simt tare,nu stiu din ce cauza este.o fi de la niste pastile de slabit pe care le-am luat cu o luna in urma si mi-a provocat vreo dereglare hormonala,nici nu stiu ce sa mai cred.La medicul de familie nu am fost pentru ca imi este frica,daca ma trimite la ginecolog si imi este rusine sa ma duc acolo sa stau cu picioarele in sus in fata lui,recunosc ca nu am fost niciodata la ginecolog,am 18 ani.Mai astept vreo saptamana si daca nu imi vine o sa mai repet o data testul.va poop fetelor si aveti grija de voi.pupiciii
-
Nu trebuie sa iti fie rusine, scumpa draga, alege o doctorita si o sa iti fie mai usor sa descrii ce probleme ai. Si eu am fost tot cu rusinea si crede-ma a avut numai de pierdut, pana mi-am luat inima in dinti si am facut pasul iar uitandu-ma in trecut mi-am reprosat de ce am tot intis suferinta ptr rusine. O sa fie bine. Plus ca probleme pe care le ai tu sunt absolut normale si multe femei, si ma includ pe mine au sau avut odata sau repetate randuri problema ta. Mihaela nu sta cu stresul in brate ci fa pasul asta ptr sanatatea ta. Sunt fete mult mai tinere decat tine care au vizite la ginecolog cu regularitate. Fi linistita ca nu vei fi judecata.
-
Ce sa-ti spun, ti-e rusine! Cum exista stomatolog, internist, radiolog, cardiolog, exista si ginecolog care se ocupa strict de problemele acestea. Si organele genitale fac parte tot din corpul tau. Pariez ca daca ti-ar propune cineva sa pozezi goala in Playboy sau sa dansezi la bara intr-un club (contra cost, fireste), n-ai mai avea jena.
-
solomonmihal_GL said:
Buna fetelor,mi-am facut ieri testul de sarcina,dupa 10 zile de intarziere si mi-a iesit negativ,deja mi-a intarziat 11 zile,m-a durut burta f tare pana ieri de abia puteam sa stau in fund,dar mi-a trecut,am avut pana acum trei zile niste scurgeri alb-galbui,dar acum nu mai am nicio scurgere,mi-a spus o pritena k poate am vreo infectie si din aceasta cauza nu imi vine ciclul.Sunt un pic cam ingrijorata pentru ca am o durere la sanul stang si mi-l simt tare,nu stiu din ce cauza este.o fi de la niste pastile de slabit pe care le-am luat cu o luna in urma si mi-a provocat vreo dereglare hormonala,nici nu stiu ce sa mai cred.La medicul de familie nu am fost pentru ca imi este frica,daca ma trimite la ginecolog si imi este rusine sa ma duc acolo sa stau cu picioarele in sus in fata lui,recunosc ca nu am fost niciodata la ginecolog,am 18 ani.Mai astept vreo saptamana si daca nu imi vine o sa mai repet o data testul.va poop fetelor si aveti grija de voi.pupiciii
Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail "ralu0589@yahoo.com" .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU"