mi-a intarziat 8 zile
-
2 Nov 2010, 10:340 0buna fetelor,numele meu este lyly,am 18 ani si ma confrunt cu o probleme:mi-a intarziat ciclul 8 zile,trebuia sa imi vina pe 25,este posibil sa fiu insarcinata.am avut contact sexual neprotejat pe data de 25.pooop
-
3 Nov 2010, 09:33Lyly...nu te alarma inca...mai asteapta o saptamana...iar daca nu apare nimic,fa-ti un test de sarcina
...am fost in aceeasi situatie...in luna respetiva nu am avut menstruatie si mi-a fost tare frica...dar iti poate intarzia si din cauza stresului,soc psihoafectiv...sau cv gen..
-
3 Nov 2010, 10:35ms mult pentru sfat,o sa mai astept o saptamana,dar problema este ca ma simt din ce in ce mai rau,am dureri de burta ingrozitoare,si zi si noapte nu inceteaza deloc,dar cel mai tare ma doare cand merg sau cand fac efort.aceasta este a3-a zi de dureri,abia pot sa mai stau in fund,cand ma asez simt o durere f mare,ca si cum mi-ar apasa ceva din interior,ma doare si capul.Mai stau cateva zile si daca tot asa cred ca ma duc la medic,dar nu prea am cu cn sa ma duc.poop o zi buna
-
3 Nov 2010, 11:57cum adica mai stai cateva zile in conditiile in care ai dureri de abia stai in fund?
du-te urgent la medic, nu mai astepta sfaturi pe forum