poate vi s-a intamplat si voua :-ss

•  
    • 6 mesaje
    1 Nov 2010, 22:27
    0 0
    Luna aceasta am avut menstruatie in cantitati reduse pe un interval de 16 zile si inca nu s-a incheiat...repet..cantitati foarte reduse...nici nu a fost nevoie sa utilizez absorbante...am folosit numai protej-slip-uri si oarcecum ma alarmeaza chestia asta...credeti ca este de vina stresul sau dereglerile hormonale?..:- ce ar trebui sa fac?
  •  
    • 1889 mesaje
    2 Nov 2010, 08:41
    0 0
    Virsta? Contact sexual neprotejat? Dereglari hormonale in trecut? Alte boli? Scurgerea e "in zat de cafea"?
  •  
    • 470 mesaje
    2 Nov 2010, 10:34
    0 0
    Probabil nu la raspunsul asta te asteptai dar... sa mergi la medic
  •  
    • 3 mesaje
    2 Nov 2010, 14:04
    0 0
    FUGUTA LA MEDIC.........., TRECI PESTE ORICE JENA
  •  
    • 16187 mesaje
    2 Nov 2010, 16:56
    0 0
    Mesaj şters de administrator
  •  
    • 6 mesaje
    3 Nov 2010, 09:37
    0 0
    varsta..18...si am avut si contact sexual neprotejat dar nu cred ca este asta problema...din moment ce am avut "scugreri"...e posibil sa fiu....dar nu nu cred.....insarcinata?:O:O:O
  •  
    • 1889 mesaje
    3 Nov 2010, 21:55
    0 0
    Am impresia ca esti gravida. Inainte de toate, fa-ti un test de sarcina. Daca mai astepti ai sa-i cadorisesti pe parintii tai cu un nepot.
  •  
    • 161 mesaje
    5 Nov 2010, 17:45
    0 0
    Si stresul e un factor foarte important.In perioada licentei am facut ceva ca o infectie si ginecologul mi-a spus ca e din cauza stresului.
  •  
    • 19 mesaje
    9 Nov 2010, 02:41
    0 0
    Posibil din cauza stresului sau poate o infectie. Nu inteleg de ce nu mergeti fetelor la medic cand va loviti de asa probleme. Nu trebuie sa va fie jena. Cu rusinea vei avea multe de pierdut in viata daca nu o elimini definitiv
  •  
    • 28 mesaje
    10 Nov 2010, 10:48
    0 0
    Vrei sa fii liber in graficul de munca, dar sa ai un salariu stabil si bun? Vrei sa stai acasa si sa lucrezi si asta sa nu iti afecteze veniturile? Atunci ai nevoie de lucrul pe care eu ti-l ofer. Nici un fel de inselatorie, sponsorizare de inceput, sau taxa de start in afaceri...Pentru doar 3-4 ore de lucru pe zi poti castiga 75-100$ pe saptamana si mai mult daca lucrezi mai mult. Ce iti trebuie? Internet si calculator conectat la retea si un minim de cunostinte in accesari de site-uri on-line...restul, depinde doar de tine si de cat de multa staruinta iti dai. Lucrul e mai mult legat cu casuta de e-mail. Pentru informatii suplimentare, trimite-mi un e-mail cu subiectul "LUCRU" pe adresa de e-mail "ralu0589@yahoo.com" .Nu uitati sa scrieti la subiect cuvantul "LUCRU"