cum să scap de bătături

•  
    • 28 mesaje
    3 Nov 2004, 15:41
    0 0
    Dragute eve,va rog mult sa ma ajutati. Am probleme foarte mari de cativa ani. Am niste bataturi la picioare care ma dor foarte tare, abia mai pot sa merg. Am incercat sa le scot cu clavusin, dar nu a avut nici un rezultat. Va rog mult sa-mi dati un sfat. Va pup.
  •  
    • 70 mesaje
    3 Nov 2004, 16:31
    0 0
    Poti sa incerci sa pui pe bataturi feliute de usturoi mai multe nopti la rand, astfel se vor inmuia bataturile si le vei putea scoate usor. Mai este o varianta cu propolis solid: incalzesti un pic de propolis solid si il pui pe batatura tot peste noapte.
    Multa sanatate.
  •  
    • 28 mesaje
    3 Nov 2004, 16:50
    0 0
    Multumesc mult, monika-tereza, am sa incerc si cu ce mi-ai recomandat.
  •  
    • 11438 mesaje
    3 Nov 2004, 19:09
    0 0
    gagicuto, ia d-aci una bucata solutie garantata pe exa mea batatura din talpa si care "m-a batut ca pe hotii de cai" vreun an de zile...

CREIONUL CHIMIC...
    ..asa...timp de cateva sapt. mi-am mazgalit batatura cu mov si pe zi ce trece intram tot mai adanc spre radacina acesteia...si azi asa..maine asa pana..gata...n-a mai fost...
  •  
    • 1101 mesaje
    3 Nov 2004, 19:45
    1 0
    ia de la plafar clavusal sau clavusin (sunt produse de firme diferite). le folosesti conf prospectului...

naturist... pui pe batatura o bucata de slanina, o fixezi cu leocoplast si o tii per. noptii... faci chesatia asta mai multe nopti, cate sunt necesare...

eu asa mi-am tratat si negii si bataturile si a mers!
  •  
    • 1026 mesaje
    3 Nov 2004, 23:57
    0 0
    Hai ca asta cu negii ma intereseaza si pe mine! Pui slanina pe neg si scapi de el??

Cat despre batatura eu am scapat de una urata cu ajutorul...pedichiuristei!
  •  
    • 28 mesaje
    4 Nov 2004, 12:49
    0 0
    Draga Carmelia, te rog lamureste-ma, creionul chimic este creionul de colorat sau dermatograful?
    Cu clavusin m-am dat si nu a avut rezultate. Cat priveste negii,exista la farmacie niste dischete care le aplici pe neg si dispare in scurt timp. Discetele astea ard practic negul. Am avut si eu un neg la picior si mi-a trecut cu aceste dischete. Va pup!
  •  
    • 28 mesaje
    4 Nov 2004, 12:51
    0 0
    Draga Carmelia, te rog lamureste-ma, creionul chimic este creionul de colorat sau dermatograful?
    Cu clavusin m-am dat si nu a avut rezultate. Cat priveste negii,exista la farmacie niste dischete pe care le aplici pe neg si dispare in scurt timp. Discetele astea ard practic negul. Am avut si eu un neg la picior si mi-a trecut cu aceste dischete. Va pup!
  •  
    • 1946 mesaje
    4 Nov 2004, 13:33
    0 0
    carmelia mama, cu patrunjel nu merge?
    apropos, cum te mai simti?
  •  
    • 249 mesaje
    4 Nov 2004, 13:54
    0 0
    Carmelia, te pup! Dar ce-ai patit ca nu te-am mai vazut de mult pe aici.... Esti bine?
  •  
    • 165 mesaje
    4 Nov 2004, 16:14
    0 0
    Chiar daca scapi de ele se fac din nou.
  •  
    • 11438 mesaje
    5 Nov 2004, 12:36
    0 0
    ceau mandrelor,

mi-s aci, doar c-am bolit de-am zis c-acu si mor
    cecy...na si tu, ti-ai bagat patrunjel la masea or ba??? tot in gaura se baga, dar sigur n-ai gresit gaura???
    ...............si sa stii ca acu-i alta buba...hehehe...

cripis...muma ta de muiere de care mi-e dor de mor...nu mai reapare, na...io nu mai am nici pe muma mumelor de 2 ani de cand am casapit-o...

aaaaa da....creionul chimic e acel creion care arata normal, doar ca....daca ii uzi varful scrie mov...
    hai tu ca ne faceam limba mov cand eram mici...adica pe timpul lu' ceasca...
  •  
    • 1946 mesaje
    5 Nov 2004, 14:58
    0 0
    bre carmelio, intre timp mi-am pus dintii!!!!!!!! vrei sa-ti bag un ranjet a la hollywood?
  •  
    • 1377 mesaje
    6 Nov 2004, 00:49
    0 0
    carmeluto, mama, baga si tu o caterinca, ceva, ca ti-am simtit lipsa!

....

eu am scapat de bataturi (facute datorita pantofilor cu toc), printr-o curatare foarte atenta, dar nu agresiva a bataturii - cu piatra ponce, si masarea cu produse hidratante seara de seara. aditional am renuntat la purtarea pantofilor cu toc zi de zi. alternez cu pantofi foarte comozi.

am incercat si eu clavusinul, dar ma ardea - chiar daca am respectat indicatiile - si datorita acestei agresari au reaparut si mi s-au ingrosat bataturile.
    vreau sa va spun ca au fost momente cand aveam probleme la mers datorita bataturilor...
    acum e tare bine
  •  
    • 1 mesaje
    22 Sep 2009, 17:39
    0 0
    Buna Cqamelia!

Cautand informatii despre creionul chimic, am dat de formul de aici. Eu am o alta problema: unchiul meu sufera de diabet si i-au amputat degetele de la picior. El m-a rugat sa fac rost de un creion chimic pentru a-si face el un preparat sa ii cicatrizeze rana. Rugamintea mea este, daca esti draguta, sa imi spui si mie unde gasesc acest creion chimic. Am cautat in toata Constanta asta si nu am gasit. Am incercat sa fac comanda si la Bucuresti si imi cereau comanda minima de 2 milioane ! Apelez la intelegerea ta si te rog din suflet sa ma ajuti si cu cea mai mica informatie! Iti multumesc anticipat pentru timpul acordat citirii acestui mesaj, si te rog frumos, daca doresti sa imi raspunzi, sa imi trimiti un e-mail pe adresa sebi_a_l@yahoo.com. Multa sanatate!