Durere de fiere
-
0 1Buna fetelor...am si eu probleme cu fierea...ma doare de ceva zile in partea dreapta,am fost si la ecografie,mi a zis ca ba am un mic depozit,iar la ultima facuta ca nu am nimic,dar eu am aceste dureri in continuare,si nu stiu ce sa fac...voi stiti ceva tratamente naturiste sau de orice fel,am luat ceva gen Colebil dar vad ca e de moment,apoi iar ma i-au durerile...am luat in ultimele 2 luni si niste antibiotice pt o infectie urinara,o fi se de la asta?Astept sfaturi,pareri...Multumesc in avans..
-
Poti incerca cu ulei de masline pur, este f bun. Eu sunt operata, nu mai am colecist si stiu ce inseamna sa ai colica biliara, am avut 14 pietre. Imi pare rau ca m-am operat, pe vremea aceea nu credeam in tratamentul naturist. Pacat ca am aflat mai tarziu de microalge si ca curata toxinele din corp. Poti citi mai multe despre cercetari la www.algae-facts.com. Mai poti incerca cu ceai de coda soricelului, anghinare, galbenele... Intreaba la plafar, ei stiu cu siguranta. Iti doresc sanatate si sa auzim de bine!
-
laurelle said:
O sa incerc cu ulei de masline,...dar cum se ia o lingura cu masline pe stomacul gol dimineata?si cat timp?
Daca nu imi trece o sa incerc si cu Rowachol...multumesc mult fetelor si sper sa nu se agraveze situatia...sanatate si voua!
Cura cu ulei de masline se face 10 zile pe luna, astfel: 50 ml ulei de masline, 50 ml zeama de lamaie si un pahar de coca-cola (pentru cazul in care ai stare de greata). Ideal ar fi sa bei amestecul de ulei de masline cu paiul dintr-o stica, pus in prealabil la frigider de seara. Te asigur ca nu vei avea stare de greata daca folosesti paiul pentru ca nu mai simti uleiul in toata gura, iar zeama de lamaie pe langa faptul ca ajuta la indepartarea starii de greata, contribuie si la dizolvarea pietrelor. Dupa ce bei continutul stai 20 min. pe partea dreapta in pat. Te asigur ca va trece durerea dupa prima luna de tratament, nefiind necesar sa mai repeti la problema pe care o ai tu. Pentru persoanele care au pietre, dar nu sunt mari, pot face acest tratament 3 luni la rand si vor constata ca nu au bila curata. Multa sanatate si sa auzim de bine! -
mariu2003 said:
laurelle said:
O sa incerc cu ulei de masline,...dar cum se ia o lingura cu masline pe stomacul gol dimineata?si cat timp?
Daca nu imi trece o sa incerc si cu Rowachol...multumesc mult fetelor si sper sa nu se agraveze situatia...sanatate si voua!
Cura cu ulei de masline se face 10 zile pe luna, astfel: 50 ml ulei de masline, 50 ml zeama de lamaie si un pahar de coca-cola (pentru cazul in care ai stare de greata). Ideal ar fi sa bei amestecul de ulei de masline cu paiul dintr-o stica, pus in prealabil la frigider de seara. Te asigur ca nu vei avea stare de greata daca folosesti paiul pentru ca nu mai simti uleiul in toata gura, iar zeama de lamaie pe langa faptul ca ajuta la indepartarea starii de greata, contribuie si la dizolvarea pietrelor. Dupa ce bei continutul stai 20 min. pe partea dreapta in pat. Te asigur ca va trece durerea dupa prima luna de tratament, nefiind necesar sa mai repeti la problema pe care o ai tu. Pentru persoanele care au pietre, dar nu sunt mari, pot face acest tratament 3 luni la rand si vor constata ca nu au bila curata. Multa sanatate si sa auzim de bine!
Revin cu mentiunea ca spre final am strecurat o greseala , corect era:"... vor constata ca au bila curata". Imi cer scuze. -
eueu09 said:
Am fost la doctor,am facut 2 ecografii,primul mia zis ca am un mic depozit,al doilea ca nu am nimic,iti multumesc mult mariu2003 pt reteta,sanatate!Cu placere draga mea. Multa sanatate.
Pentru intrebarea de mai sus referitoare la pietre mai mari, nu este recomandat sa faci acest tratament daca ai pietre mai mari de 15 mm pentru ca pot ramane blocate.
-
mie durerile de fiere (insuportabile ) imi trec cu dieta. 2-3 saptamani mananc numai fierturi si beau doar apa.
Acest mesaj a fost editat de către charlize02: -
Pentru cele care ştiu că au pietre la fiere, paliativele care ocolesc soluţia chirurgicală nu fac decât să prelungească colicile biliare şi să va pună în pericol viaţă, odată obturat canalul coledoc de pietrele biliare. Eu aveam vreo 3-4 pietricele, nu foarte tari (după cum am observat după operaţie), eram destul de nesigur dacă să mă operez sau nu, însă am întrebat clar pe doctorul chirurg dacă e cazul să încerc orice alt tratament care să mă scape de operaţie, însă mi-a zis că dacă evit operaţia, nu mai trăiesc decât max. 1 an.
După ce m-am operat de pietrele alea de la fiere, m-am simţit şi mă simt excelent, mănânc orice, fără să mai am durerile dinainte.
Acest mesaj a fost editat de către romario1: