Sex in mod sanatos

•  
    • 2 mesaje
    26 Oct 2010, 19:59
    0 0
    Buna seara.
    Sunt Sandra, am aproape 19 ani si as dori sa va rog sa-mi dati cateva sfaturi in ceea ce priveste sexul sanatos. Stiu ca trebuie sa ma protejez, prezervativul e necesar, sa iau si pastile? Doresc sa imi incep viata sexuala. Daca ati putea sa-mi dati niste sfaturi,idei, in ce priveste sexul oral, iubitul meu mi-a spus ca ii place mult. Cum sa fac sa ma descurc? Sexul oral trebuie sa-l fac cu prezervativul?
    Cu mama si cu prietenele mele nu prea vorbim asa ceva.

Va multumesc.
  •  
    • 320 mesaje
    26 Oct 2010, 21:15
    0 0
    Buna! Eu iti recomand sa folosesti prezervativul, dar vei constata in timp ca multi baieti nu-l prea suporta . Pt sex oral la fel e important prezervativul. De ex virusul HPV , care este extrem de raspandit se poate lua si prin sex oral, si poate produce in unele cazuri leziuni la nivelul mucoasei din gat.

Te admir si te felicit ca esti o fata responsabila. Eu am avut in viata mea 3 relatii mari si late, lungi, a cate 3 ani de zile. La icneput am folosit prezervativ, apoi.....fiind relatia lunga, incredre, etc, am renuntat la metoda asta. Am omis insa sa iau in calcul posibilitatea ca exista si inselatul . Asa ca al meu fost prieten, care m-a inselat, m-a procopsit cu "minunatul" virus HPV , care il iei pe viata.
    De asta, te-as sfatui sa iti faci si vaccinul impotriva virusului HPV. Aici vezi ca sunt pareri pro si contra (trebuie sa te informezi), dar eu , care sufar din cauza asta, il sustin .
  •  
    • 2 mesaje
    26 Oct 2010, 21:39
    0 0
    Iti multumesc pt sfaturi.
    Imi pare rau de ce ai patit. Cum te simti?
  •  
    • 2439 mesaje
    27 Oct 2010, 09:11
    0 0
    Sex oral cu preze ? :o
  •  
    • 351 mesaje
    27 Oct 2010, 09:49
    0 0
    Deci exista si sex sanatos si nesanatos...e bine de stiut!
    Adica o fatuca virgina de 19 ani se gandeste din prima la sex oral? Parca virginile sunt niste fiinte pure, rusinoase etc.
    Citesc si nu-mi vine sa cred! O femeie maritata de 20 de ani e cu mai mult bun simt decat asta la 19 care se pretinde virgina.
  •  
    • 10876 mesaje
    27 Oct 2010, 09:55
    0 0
    adica daca faci sex oral esti o nerusinata sau cum?
    mai bine ca intreaba .daca faci sex oral nu mai esti pura?
    catalina mama, am mai vazut raspunsurile tale, esti dusa rau cu sorcova fata draga
  •  
    • 2439 mesaje
    27 Oct 2010, 16:04
    0 0
    Catalinooo, mai bine i-ai da un sfat sanatos fetei