Niste sfaturi va rog

•  
    • 134 mesaje
    20 Oct 2010, 15:36
    0 0
    Mama mea sufera de multi ani de o afectiune destul de dificila a rinichilor.Nu stiu cum sa o numesc,pentru ca nu am avut niciodata suficienti bani sa o duc la medic(stiu ca pare cred de crezut dar chiar asa e).I se blocheaza rinichii si bineintele nu mai poate urina(va rog sa imi scuzati limbajul). Are dureri si oricate lichide ar bea tot nu rezolva nimic.Din contra,si-a sensibilizat stomacul band atatea lichide.Cativa ani de zile a reusit sa se descurce,la sfatul unui cadru medical,(cunostinta de familie) cu vin cu apa,si cu cafea.Insa vinul cu apa nu prea isi mai face efectul,iar cafeaua ii face rau la fiere.Pana gasesc bani sa o duc la medic,ati putea va rog frumos sa imi spuneti daca stiti,niste produse diuretice?Sau medicamente,eventual.Va multumesc!
  •  
    • 31 mesaje
    20 Oct 2010, 17:50
    0 0
    buna, cunostinta ta cadru medical nu te-a indrumat catre un medic???
    dut-e la spital la urgente nu iti trebiuesc bani acolo sa o consulte cineva macar, poti sa mai mergi si la medicul de familie sa o consulte, supa de varza dulce e foarte bun diuretic sau cauti la farmacie Ceai Renal N sau exact asa sa ceri nu altceva si poate ii merge bine pana ajungi la medic. astept sa-mi scrii pe privat sa-mi spui cum se mai simte. Multa sanate!!!
  •  
    • 16187 mesaje
    20 Oct 2010, 17:53
    0 0
    Mesaj şters de administrator