am tenul gras
-
16 Oct 2010, 13:590 0Ma spal cu gelul de curatare de la aven care este destul de bun. Tenul se curata frumos si nu mai este gras.
Dar dupa 4-5 ore se ingrasa foarte mult de parca mi-am dat cu ulei pe fata. Ce produse ati folosit ca sa scapati de problema asta? -
16 Oct 2010, 21:09Eu folosesc in loc de gel de curatare , toate remediile naturiste
-in loc de gel de curatare : - 2-3 linguri de zat de cafea cu 2 linguri de zahar alb / sau brun , cu o lingura de smantana ( cu asta freci bine fata ) , apoi ma dau pe fata cu zeama de lamaie sau de portocale si las cateva ore. -
17 Oct 2010, 21:48Incearca o masca pe baza de argila si apa, plus cateva picaturi de zeama de lamaie (pliculete de argila de la AslaVital), iar pentru ten uscat se inlocuieste apa cu ulei de masline. Dupa baie, cand porii fetei sunt deschisi, se aplica masca 15-20 min, curata si in acelasi timp detoxifica pielea
-
19 Oct 2010, 05:49catalina daca ai tenul gras atunci 'problema' e din interior si nu o poti rezolva cu creme/ lotiuni etc insa o poti tine cat de cat sub control. foloseste servetele speciale pt ten gras, poti indeparta sebumul in exces in modul asta. totusi e mai bine sa ai tenul mai gras decat mai uscat, mai ales daca nu exista si problema cosurilor.
-
20 Oct 2010, 14:17Salutari tuturor persoanelor de pe forum.
As dori sa recomand produsele cosmetice Kleraderm Italia.
Pentru tenul gras linia Purissima este extraordinara
Sunt cosmetice profesionale de foarte buna calitate.
Puteti sa le gasiti la urmatoarea adresa:
www.naturalstylebeauty.ro/shop/index.php
Intrati pe site si aruncati o privire.Sa vizionezi nu te costa nimic si astfel poti descoperi un produs care ti se potriveste. Sunt produse pentru toate tipurile de ten si toate varstele.Contin ingredienti de cea mai buna calitate precum colagen,elastina,acid hyaluronic,AHA,celule staminale vegetale,etc...Au o descriere foarte detaliata si un raport calitate pret extrem de bun.
Atasez si cateva linkuri catre site-uri in care se vorbeste despre produse.
http://www.saloane.ro/recomandare.php?doc=3 959&pag=0&titlu=Gamele-Idroderm-si-Neogenesis-de-la-KLE RADERM
http://www.topsaloane.ro/top-saloane-va-recom anda.php
Momentan se vand doar on-line tocmai pentru a putea mentine un pret cat mai adecvat perioadei grele pe care o traversam.
Pentru intrebari si detalii va stau oricand la dispozitie.