TORTICOLIS SPASMODIC
-
13 Oct 2010, 15:350 0Buna
De sase ani iau rivotril pentru Torticolis Spasmodic, vreau sa raman insarcinata , stie cineva vreun remediu ca sa nu mai acest tratament, care nu-mi permite o sarcina ? -
13 Oct 2010, 16:12ai incercat acupunctura?
am vazut cu ochii mei cum un barbat cu nevralgie de trigemen, avand dureri care-i schimonoseau trasaturile, s-a linistit dupa doar 5-10 minute de la momentul cand medicul i-a infipt acele.
pe de alta parte, medicina a evoluat mult in ultimii 6 ani, de cand ai inceput sa iei rivotril.
ai discutat cu medicul despre dorinta ta de a avea un copil si posibilitatea de a schimba medicamentul?
trebuie sa iei in considerare toate variantele posibile... si, poate, sa fii pregatita sa faci tocmai acel sacrificiu de care te temi cel mai mult.
ce vreau sa zic:
daca dorinta de a avea un copil este foarte mare... mai mare decat disconfortul creat de boala... crezi ca este posibil sa induri torticolisul vreme de cca 1 an, adica atata vreme cat dureaza sa ramai insarcinata si sa nasti copilul?
(cred ca stii ca in timpul sarcinii organismul mamei secreta un hormon special, menit sa o relaxeze dpdv fizic si psihic. este motivul pentru care multe femei constata ca in timpul sarcinii le dispar anumite afectiuni - uneori, acestea revin dupa sarcina, alteori nu.)