infertilitate

•  
    • 15 mesaje
    10 Oct 2010, 00:43
    0 0
    buna!Este prima data cand scriu de problema mea pe un site.Am si eu o problema incerc de trei am sa raman insarcinata si nu reusesc.Dupa o serie de analize si tratamente mi s a descoperit k am trompele infundate.Nu mai stiu ce sa mai fac cu cine sa mai vb si unde sa ma duc k doctorii sa imi rezolve si mie aceasta problema care ma innebuneste.astept un raspuns.pup
  •  
    • 189 mesaje
    10 Oct 2010, 09:39
    0 0
    Draga mea, eu incerc sa-ti spun de microalge, poate ai auzit de ele. Sunt multe cupluri la care a functionat, acum asta depinde de voi. Ce fac aceste microalge? Actioneaza la nivel celular, luandu-le amandoi ve-ti avea celule sanatoasa, curatate de Chlorella vulgaris-magnetul toxinelor-, aprovizionate de Spirulina si Lithothamnium, si protejate de Haematococcus pluvialis prin astaxanthin - cel mai puternic antioxidant. Sa-ti desfunde trompele, cred ca o poate face Chlorella vulgaris. Asta doar Dumnezeu stie, contraindicatii nu are , este natural si bio. Despre cercetari poti citi mai multe www.algae-facts.com 0767756300
    Sa dea Domnul sa aveti multi copii sanatosi!
  •  
    • 1628 mesaje
    11 Oct 2010, 12:49
    0 0
    acum vreo 8-10 ani stiu ca ginecologii se ocupau cu as ceva; necesita un tratament special ...tin minte ca eram internata si erau cateva fete care faceau tartament de desfundare....cred ca se numeau infiltratii ?! nu sunt sigura , dar la una dintre ele , cu care am mai tinut legatura o vreme , stiu sigur ca a dat roade si a ramas insarcinata!
  •  
    • 403 mesaje
    11 Oct 2010, 15:20
    0 0
    Buna, eu mi-am desfundat trompele laparoscopic de 2 ori, dar important este daca ai facut histerosalpingografie ca sa vada exact daca sunt infundate, altfel nu se poate spune exact
  •  
    • 15 mesaje
    14 Oct 2010, 01:02
    0 0
    ms k sunte ti alaturi de mine si ma indrumati spre ce ar trebui sa fac k deja eu am obosit.Histerosalpinografie am facut acum 2 ani si acolo mi a iesit k am trompele infundate,apoi dr meu ginecolog mi a zis sa merg undeva la bucuresi ca ai ci la noi nu este aparatura necesara si nici dr care ma pot ajuta sa mi desfunde trompele,avand si mici complicatii eu.Am mers la buc la o clinica particulara unde am dat peste cea mai buna doctora si spun asa pt k am fost f surprinsa de modul cum vb cu pacientul,de rabdarea care o are sa te asculte si curiozitatea pe care o are de problema ta,intr un cuvant ii place ceea ce face.Anul viitor am sa ma duc sa mi fac o interventie cu laserul de care imi este si f frica.pup
  •  
    • 71 mesaje
    11 Nov 2010, 22:54
    0 0
    Buna MihaelaMia pot sa intreb ce fel de interventie trebuie sa faci?
  •  
    • 9 mesaje
    20 Sep 2011, 18:27
    0 0
    Buna!Imi spuneti si mie vriun sfat va rog!!!In ultimii doi ani am observat ca am menstruatie o data la 4-5 luni,m-am ingrasat cu 15-20 kg,cred ca am si un exces de par adica pilozitate,si nu ramin insarcinata!!!Ce poate fi???Am fost la genicolog,mi-a dat sa urmez 3 luni contrabb Regulon,a fost un efect de moment...apoi m-a trimis la endocrinolog care dupa niste teste mi-a zis ca totil e bine,apoi am fost la ecografie unde cica mi-au zis ca am si ovare si uter sanatos,per total totul este bine si am urmat 3 luni du duphaston care la fel a avut un efect de moment si am mai pus vreo 4 kg,dupa ce le-am incetat ciclu nu mi-a mai venit deja de 4 luni,ce se intimpla??vrem un copilas...va multumesc anticipat!!!
  •  
    • 1040 mesaje
    20 Sep 2011, 22:49
    0 0
    MargaretaMihai, sigur nu e tiroida? Ti-au facut analize si eco sa vada?
  •  
    • 9 mesaje
    27 Sep 2011, 22:50
    0 0
    Mi-au zis ca nu e tiroida,am facut si eco si am fost si la endocrinolog,poate trebuie sa mai incerc ceva????Sincer eu cam am dubii...pentru ca tiroida ar fi cea mai potrivita explicatie...altceva nu mai stiu...
  •  
    • 1040 mesaje
    29 Sep 2011, 13:10
    0 0
    Eu zic sa mergi la alt doctor. Nu sunt experta, dar am aceleasi probleme ca si tine(par in exces, ingrasat 30 kg in mai putin de 1 an, menstruatie neregulata). La rezultate am avut ovare polichistice in prima faza, am luat tratament ani de zile si m-am recuperat si acum mi-au gasit probleme cu tiroida. Am fost la multi medici: 3 ginecologi si 4 endocrinologi. Unul dintre endocrinologi mi-a zis sa fac o liposuctie si sa ma epilez cu laser ca n-am nimic... Ce sa zic.. oameni si oameni. Multa bafta!
  •  
    • 5144 mesaje
    29 Sep 2011, 13:57
    0 0
    purple, si nu ti-a venit sa-l scupi intre ochi pe doctorul ala?... ce badaran!!! asta pe langa dovada pe care a facut-o in ce priveste competentele sale. eu as da si nume in astfel de cazuri...
    margareta, incearca sa bati la mai multe usi (de endocrinologi) - undeva trebuie sa gasesti un raspuns.
    p.s.: oare s-ar putea intampla asa ceva pe fond psihic?... ca tot mai des aud de boli aparute de la stres.
  •  
    • 1040 mesaje
    29 Sep 2011, 23:54
    0 0
    Basilio: Oh, si inca cum! Mai ales ca dupa ce mi-a zis, a scos catalogul cu oferta lor de preturi pentru liposuctii si mi-a zis ca pot sa platesc si in rate... Am iesit plangand de acolo. As da nume, dar nu stau in tara, nu stiu daca v-ar ajuta cu ceva...
  •  
    • 9 mesaje
    20 Oct 2011, 15:57
    0 0
    Multumesc mult!O sa incerc!!!Poate stiti vriun medic edocrin bun aici in Romania????
  •  
    • 1040 mesaje
    21 Oct 2011, 03:43
    0 0
    Din ce oras esti?
  •  
    • 9 mesaje
    21 Oct 2011, 15:42
    0 0
    Bucuresti!
  •  
    • 1040 mesaje
    21 Oct 2011, 16:57
    0 0
    Nu pot sa iti dau nici un sfat,din pacate nu cunosc pe nimeni in Bucuresti..
  •  
    • 18 mesaje
    21 Oct 2011, 21:40
    0 0
    s-ar putea sa ai cancer,dute urgent la doctor
  •  
    • 9 mesaje
    22 Oct 2011, 16:30
    0 0
    ce fel de cancer????s-ar putea sa am probleme cu tiroida dar nu tocmai cancer????
  •  
    • 15 mesaje
    1 Nov 2011, 22:59
    0 0
    buna margareta!in bucuresti sunt cei mai buni dr nu stiu cum u nu stii?eu am fost la o dr de nota 200 in dorobanti este cea mai buna si chiar poti vb orice cu ea.d na dr se numeste dracea laura si este la cab particular gynera.pwp si bafta
  •  
    • 1 mesaje
    2 Nov 2011, 20:56
    0 0
    Buna.Draga MArgareta,problema ta pare sa fie ovare polichistice!!! un endocrinolog bun poate rezolva oarecum problema;trebuie sa-ti faci dozarile hormonale, eventual o analiza amanuntita a hipofizei....!!multa bafta .......