cat de sigure sunt anticonceptionalele?

•  
    • 1 mesaje
    1 Nov 2004, 03:19
    0 0
    Buna fetelor.As vrea sa va intreb cat de sigure sunt anticonceptionalele?Nu am luat niciodata si as vrea sa iau,si daca trebuie sa merg la medic pt a-mi recomanda ceea ce se potriveste la organismul meu.Pot lua si fara recomandarea medicului si daca da ce anume.va multumesc.V-am pupat
  •  
    • 125 mesaje
    2 Nov 2004, 19:56
    0 0
    salut!
    anticonceptionalele administarate corect te protejeaza de o sarcina nedorita, insa nu te poate proteja impotriva bolilor venerice.
    NU poti lua fara recomandarea medicului, deoarece pt fiecare femeie in parte i se potriveste un anume fel de medicament, aceasta depinde de mai multi factori. cel mai bine ar fi sa mergi la un medic, care iti va recomanda ceea ce ti se potriveste cel mai bine tie.
    bafta si mult curaj
  •  
    ann
    • 52 mesaje
    2 Nov 2004, 21:13
    0 0
    eu am luat vreo 2 ani Microginon.m-a ajutat foarte mult pentru ca aveam niste dureri groaznice de burta. Cat am luat aceste anticonceptionale nu am mai avut nimic!Eram alt om, nu mai aveam nici un stres! si mai stiam exact data cand trebuia sa-mi vina. La toata povestea asta exista insa si dezavantaje: nu puteam sa stau nemancata si asta nu pentru ca-mi era foame ci pentru ca-mi venea rau.Aveam o stare de lesin, transpiratii reci, ma albeam la fata si picam pur si simplu din picioare. Deci exclus cura de slabire! Bine dar nici nu m-am ingrasat excesiv asa cum se zice.
    Trebuie totusi sa consulti un medic!
  •  
    ann
    • 52 mesaje
    3 Nov 2004, 15:00
    0 0
    aaa... si in legatura cu cat de sigure sunt eu una nu am avut nici o problema... dar respectam orele si nu mi s-a intamplat niciodata sa intarzii cu mai mult de 1 ora de ora stabilita. Cred ca depinde si de asta mult!