Baticuri chimioterapie , baticuri-art
-
4 Oct 2010, 20:181 0Buna ziua, am cautat zile la rand pe internet baticuri pentru mama mea . Ea este in tratament de chimioterapie si i-a cazut parul. Am vazut in strainatate la o cunostinta care si ea avea cancer ca isi cumparase baticuri in perioada in care nu avea par. Dupa cautari indelungate - nu stiam cum se cheama aceste "baticuri" - am gasit in final. La nimereala, am introdus pe google - baticuri chimioterapie - si am ajuns pe un shop al unei doamne din Cluj- si ea cu cancer la san care din proprie experienta in perioada fara par . creeaza baticuri pentru femei care nu au par - "alopecia". I-am cumparat mamei 6 baticuri, -de casa cu care poate dormi, -de strada asortate cu ochii si hainele ei. Este foarte incantata. Si acum parca este mai cu vointa , de cand merge si printre oameni. Multumesc Doamnei din Cluj si ma bucur ca exista si astfel de oameni care se gandesc si la cei care au astfel de probleme . Ii doresc sanatate si sper ca visul ei , ca sa ajute cat mai multe femei, sa i se indeplineasca. Cautati pe internet dupa " baticuri chimioterapie" si veti fi incantati de modelele gasite. Cu drag Liliana
-
5 Oct 2010, 10:39Aici ca veni vorba de chimioterapie, te rog spune-i sa-si ia microalge bio, deoarece cunosc persoane in cazuri asemanatoare si au scpat de greturi si varsaturi. Mergeau acasa si gateau. Este o doamna la Cluj , care a luat inainte de chemo alge si nici nu i-a cazut parul. Ajuta si ca sa nu recidiveze boala, actioneaza la nivel celular. Citeste mai multe despre cercetari stiintifice la www.algae-facts.com 0767756300.
Spune te rog multa sanatate mamei si putere sa poata trece cu bine aceste clipe.