fibrom uterin

•  
    • 1 mesaje
    29 Oct 2004, 23:07
    0 0
    buna seara tuturor evelor!
    nu am mai fost niciodata pe un forum,insa am vizitat foarte multe.vizitandu-l pe acesta,am vazut ca sunteti foarte prietenoase si sufletiste.va rog foarte mult sa ma ajutati pt ca am o problema:o intarziere de 65 zile(medicul mi-a spus ca intru la menopauza desi am doar 41 ani,mi-a dat tratament cu duphaston-2/zi,am luat 20 tb si ...nimic)si in afara de asta.un fibrom de 6 cm care-mi da dureri de cap pt ca nu as vrea sa ma operez.va rog,daca vreuna dintre voi a mai avut asemenea probleme sau cunoaste vreun tratament,sa-mi impartaseasca si mie din experienta sau cunostintele sale.va multumesc si astept un raspuns.
  •  
    • 53 mesaje
    2 Nov 2004, 18:24
    0 0
    Am cam aceeasi varsta cu tine si mie mi se pare cam devreme sa fie vorba de menopauza. Ai cumva simptomele specifice? Cat piveste fibromul, am auzit la colegele care au avut asa ceva ca aveau sangerari mai accentuate si chiar intre menstre, dar nu ca nu ar fi avut de loc.
    Iti doresc sa gasesti un remediu mai putin invaziv decat operatia.
    Incearca, in masura in care ai posibilitati financiare (sunt cam scumpe dar foarte bune), produsele SharK Aid (previne/ vindeca unele tumori) iar pentru menopauza, exista un produs foarte laudat de cele ce l-au utilizat - se numeste Menopausal Formula.
    Iti doresc sanatate si sa ne spui cum ai rezolvat
  •  
    • 118 mesaje
    3 Nov 2004, 11:21
    0 0
    Si eu am trecut printr-un episod asemanator la varsta de 41 de ani (acum am aproape 43). Initial a fost, ca si la tine, o intarziere, dupa care a urmat o sangerare care nu se mai oprea. In fine... am trecut prin cateva etape destul de neplacute, dar sper ca lucrurile sa fi reintrat in normal. In cazul meu diagnosticul a fost fibromatoza, pentru care nu mi s-a recomandat operatia; mi s-a spus ca este suficient un tratament hormonal. La fel ca si tie, mi s-a spus ca e posibil sa fi intrat la menopauza dar, la cateva luni - vreo trei - de la incheierea tratamentului, se pare ca m-am razgandit. Lucrurile au reintrat (sper) in normal. Vom vedea ce se va mai intampla in viitor.
    Nu cred ca problema ta se poate rezolva pe baza de "auzite"; cred ca trebuie sa fii tratata de un medic care sa te tina sub observatie mai mult timp, deoarece este vorba de tratament de durata (5-6 luni). Altfel, nu este o problema grava; mai mult neplacuta si penibila. Mama mea a trecut, la randul ei, printr-o faza asemanatoare deci... se intampla destul de frecvant si .... se rezolva.
    Daca te ajuta cu ceva, pot sa-ti spun ca medicul cel mai de incredere dintre cei carora m-am adresat mi s-a parut a fi dr. Ciprian Cristescu de la Giulesti.
  •  
    • 180 mesaje
    3 Nov 2004, 13:34
    0 0
    Buna!
    Daca esti din Bucuresti iti pot recomanda un medic ginecolog care a tratat-o pe matusa mea de un fibrom de marime asemanatoare. Multa sanatate.