Contraceptia de urgenta-eficienta???

•  
    • 43 mesaje
    29 Oct 2004, 19:16
    0 0
    Buna fetelor, as avea mare nevoie de niste pareri.Am avut 2 contacte neprotejate in decurs de cateva ore, am luat postinor II dupa vreo 12 ore.Trebuia sa imi vina de 6 zile, acum 2 zile am facut un test de sarcina si a iesit negativ.Am ciclu menstrual regulat si asta ma sperie(23 sept a fost prima zi de ciclu, intamplarea a avut loc fix pe 3 oct).Voi ce credeti?
  •  
    • 725 mesaje
    29 Oct 2004, 19:55
    0 0
    Nu are cum sa fie sarcina, poate stresul sau vreo raceala. Eu zic sa stai linistita.
  •  
    • 43 mesaje
    29 Oct 2004, 20:16
    0 0
    Mersi mult...ideea e ca in zilele urmatoare am racit si am urinat frecvent, am auzit ca asta ar putea fi unul din semne...si ai dreptate:sunt cu adevarat STRESATA.
  •  
    • 43 mesaje
    29 Oct 2004, 20:17
    0 0
    Mersi mult...ideea e ca in zilele urmatoare am racit si am urinat frecvent, am auzit ca asta ar putea fi unul din semne...si ai dreptate:sunt cu adevarat STRESATA.
  •  
    • 575 mesaje
    1 Nov 2004, 13:08
    0 0
    Am mai spus asta pe forum, dar ma repet acum, in speranta ca te va ajuta sa te linistesti. Eu de la Postinor m-am dereglat rau de tot vreo 6 luni!!! Si inca 6 am mai simtit putin efectele. E pacatos rau medicamentul asta, depinde f. mult de organism... stiu cazuri care folosesc postinor fara pb (in limita a 2/an).. eu nu mai vreau sa aud! De facut efectul isi face - te-a bombardat cu hormoni, mucoasa uterina s-a deformat putin ca sa impiedice nitarea (prinderea fatului).. acum organismul face putin dupa capul lui...
    O sa vina, linisteste-te.
    Ai grija next time...
  •  
    • 215 mesaje
    1 Nov 2004, 14:27
    0 0
    Incearca sa stai linistita, oricum in caz de " Doamne fereste" nu mai ai ce sa faci acum, stresul insa e un factor important care iti poate produce dereglari ale intregului organism, inclusiv menstruatie. Si eu am avut aceeasi problema acum cativa ani si s-a rezolvat cu rabdare si LINISTE SUFLETEASCA ! Bafta
  •  
    • 1105 mesaje
    1 Nov 2004, 15:59
    0 0
    NU AI CUM SA FII GRAVIDA DACA AI LUAT POSTINORUL DUPA 12 ORE!!!
    Pur si simplu te-ai dereglat rau de tot...deci trebuie sa te linistesti ca o sa-ti vina cu intirziere ..dar o sa vina!
    Si apoi, cum zice si Zidulet, vei fi dereglata vreo 6 luni, cel putin. Mie mi-a venit toata viata la 26 zile fix!Dupa un Postinor (luat acum 7 luni), am ciclu la 23 zile, apoi 29, apoi 21, apoi 30. Asta este !!Nu mai lua, pe cit posibil..si linisteste-te, nu esti gravida!
  •  
    • 43 mesaje
    1 Nov 2004, 18:29
    0 0
    Fetelor, va multumesc mult de tot...mi-am innebunit si prietenele dar pur si simplu nu reuseam sa ma linistesc...am mai facut si ieri un test de sarcina si mi-a iesit fara nici un dubiu negativ, iar acum ca mi-ati scris si voi prin ce ati trecut cred ca m-am calmat.Inca o data mersi mult!!!
  •  
    • 234 mesaje
    2 Nov 2004, 04:48
    0 0
    cand nu luam pilulele, s-a intamplat sa se sparga prezervativul. am fugit repede la farmacie, si am luat pilula de urgenta dupa aproximativ 2 ore dupa spargere. n-am ramas gravida, si nici nu mi s-a dereglat ciclul. singurul efect a fost ca m-a convins sa iau pilule. apropo, aceasta pilula se poate lua si dupa 72 de ore. asa mi-a spus farmacista. asa ca nu-ti fa griji!
  •  
    • 234 mesaje
    2 Nov 2004, 04:48
    0 0
    cand nu luam pilulele, s-a intamplat sa se sparga prezervativul. am fugit repede la farmacie, si am luat pilula de urgenta dupa aproximativ 2 ore dupa spargere. n-am ramas gravida, si nici nu mi s-a dereglat ciclul. singurul efect a fost ca m-a convins sa iau pilule. apropo, aceasta pilula se poate lua si dupa 72 de ore. asa mi-a spus farmacista. asa ca nu-ti fa griji!
  •  
    • 410 mesaje
    2 Nov 2004, 16:43
    0 0
    salut! am luat si eu de vreo doua ori Postinor, eram la fel de disperata ca si tine... si efectele au fost nocive: mi-a dereglat menstruatia groaznic, si aveam scurgeri intre perioade... si apoi m-am hotarat sa trec pe Logest... e mai sigur si nu mai am probleme... te sfatuiesc sa faci la fel. Pa!
  •  
    • 43 mesaje
    3 Nov 2004, 15:54
    0 0
    Criskitty,multumesc pt raspuns, as fi curioasa sa stiu cat ti-a intarziat tie pt ca la mine au trecut deja 9 zile si nu stiu ce sa mai fac...
  •  
    • 1105 mesaje
    3 Nov 2004, 17:05
    0 0
    N-ai ce sa faci..decit sa astepti!
    Pina la 2 saptamini se "accepta"o intirziere..daca nu vine nici atunci, fuga la ginecolog!!!
  •  
    • 81 mesaje
    4 Nov 2004, 02:18
    0 0
    Stai linistita, Oana, daca testul a iesit negativ, atunci negativ e! Testele de sarcina sunt foarte perecise. Si eu am luat Postinor de vreo 2 ori, insa nu-mi amintesc sa se fi intamplat ceva deosebit- bine, la mine n-a fost nicioadata regulat (nu stiu din ce motiv), plus ca de fiecare data cand am luat mai mult ca sa fiu eu sigura-sigura am facut asta. Dupa aia n-am mai fost asa de paranoica . Insa sper ca ai luat AMBELE pastile- la interval de 12 ore, cum scrie in prospect, nu?! Si ca eficienta medicamentul are 98%- deci suficient, n-ai avea de ce sa-ti faci griji din punctul asta de vedere.
  •  
    • 43 mesaje
    4 Nov 2004, 10:50
    0 0
    Da, am luat ambele pastile, la 12 ore a doua, nu am vomat dupa prima...fix ca in prospect...dar ma gandesc ca daca mai intarzie mult tb sa ajung la doctor si (sigur ma veti considera puerila sau mai stiu eu cum)asta chiar nu vreau!!!Oricum,daca tu zici ca testele de sarcina sunt precise m-am mai linistit putin, mai ales ca amandoua au iesit negative...la un moment dat ma gandeam ca a inceput sa imi placa sa imi fac
  •  
    • 1151 mesaje
    4 Nov 2004, 18:36
    0 0
    si eu am luat o data postinor si am zis ca nu mai iau in viata mea ...mi-a dereglat menstruatia ...oribil , trebuie sa avem mare grija sa nu avem nevoie de postinor!
    nu esti gravida ..acum relax si asteapta sa vina ..in caz ca mergi la dr sa ii spui neaparat ca ai luat postinor .
  •  
    • 29 mesaje
    12 Iun 2007, 15:52
    0 0
    voi ce parere aveti? dak am avut contact sexual cu prezervativ dar in momentul ejacularii aceata s-a tras un pic si s-a scurs un pic de floricica este posibil sa fi ramas insarcinata?( mentionez ca asta s-a intamplat in a 22 zi a ciclului )Nu stiu dak este cazul sa folosesc contraceptia de urgenta? va rog mult sa-mi raspundeti!! multumesc