stare de rau
-
0 0De cateva zile ma simt extrem de obosita (as dormi toata ziua), am ameteli (cateodata simt ca parca e cutremur), imi pierd echilibrul, am momente cand simt ca ma pierd (si ma cam sperii ca, mare parte din timp sunt singura acasa). Iar cand am episoadele astea cu ameteala mai puternica si dureri de inima simt nevoia sa mananc ceva dulce, f dulce (zahar sau ciocolata)
Am sunat la dr de familie dar abia luni dupa-amiaza mi-a facut programare.
Problema e ca si acum in weekend sunt tot singura acasa si nu stiu ce sa fac daca iar mi se face rau... Eu chiar ma gandeam ca probabil trebuie sa fie cineva cu mine ca daca mi se face si mai rau... poate ma ajuta. Ce as putea face daca pana luni simt iar ca se invarte lumea cu mine si ca ma pierd?
Efectiv ma sperii cand simt asta ... -
Nu, in general nu imi este frica sa stau singura.
Greata nu am iar durerile de inima nu sunt palpitatii; este mai degraba o durere continua, ca un nod...
Imi este foarte frig mai ales cand mi se face rau (am frisoane si pielea de gaina) oricat ar fi de cald in casa si oricat de gros as fi imbracata
M-am gandit ca poate e din cauza lipsei de calciu (iar). Am facut tratament 3 luni la rand pt asta iar acum sunt dupa 2 luni in care nu am mai luat calciu deloc.
Numai ca acum imi este mult mai rau decat atunci cand dr de familie a constatat lipsa de calciu (ionic) in urma analizelor.